Babának vegyek elöre valami tisztálkodási szert vagy mit érdemes neki a születése elött megvenni? Gyerekorvos mikor irja fel ezeket?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 12:18
1/4 anonim válasza:
ne vegyél előre semmit. nálunk úgy volt, hogy vasárnap du. jöttünk haza a kórházból, és másnap du. jött házhoz a gyerekorvos meg a védőnő. akkor felírtak mindent, a férjem meg kiváltotta a gyógyszertárban.
2/4 anonim válasza:
Szia. Ha meg van a kicsi TAJ kártyája az orvos mindent felír. Fürdetni 1hónapos koráig csak sima vizzel lehet ugy is, ha me száraz a böre irnak fel Hydrofiles fürdetöt.
3/4 anonim válasza:
Nálunk úgy volt hogy a kórházba csak a köldökére való hintőport irták fel.A többit a gyerekorvos irta volna csak szabin volt.Fürdetni modjuk jó a sima viz,de szerintem egy popsikenőcsöt vegyél mert azt én már a kórházba is is behozattam amikor láttam hogy a gyerek popsija tiszta piros és bent nem kenték semmivel.
4/4 anonim válasza:
A baba TAJ kártyájára várni kell,addig a tiédre írja fel úgy,h az első szám helyére más számot ír.Elég ha akkor íratod fel,amikor először jön.Az első látogatást kötelező a baba hazaérkezése utáni napig megejtenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!