Egy hagyományos, előkelő családnévhez megy szerintetek egy modernebb keresztnév?
Most azért hadd ne szégyellje már a gyereke vezetéknevét. Igen, nem egy jó emlékű név (főleg ha ráadásul tényleg arról a családról van szó) dehát így hívják. Ne keltsetek benne rossz érzést a még meg sem született, tökre várt kisbaba eleve adott vezetékneve miatt.
Szerintem érdekes a név, azt hiszem hogy tetszik is. Én nem hiszem hogy adnék ilyet valaha, de szerintem ha hallanék egy lányról akit így hívnak tetszene a neve, megfogna a dolog. Viszont nekem sem a modern szó jutna eszembe, sőt. Nekem tökre ilyen Ottlik regénybe illő.
legyen Esztella, szebben hangzik (nekem legalábbis) a vezetéknévhez, lehet Stellának, Sztellának hívni.
Amúgy aki csak a törikönyvből ismeri a történelmet, az inkább hallgasson,és ne bizonygassa ennyire, hogy a valóságról f*gja sincs
Attól, mert NEKED nem tetszik a hangzása, attól NEKEM még tetszhet.
Másrészt, senki sem mondta, hogy oktatták. Ha mindenki tudása megrekedne ott, amit az iskolákban oktatnak, akkor nagy bajban lennénk (és vannak is néhányan...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!