Miota gyereketek van, ti is olyanok vagytok, hogy magatoknak nem vesztek semmit csak a gyereknek?
Ertem pl ezalatt a ruhakat. Regennagyon szerettem vasarolni, probalgatni, de amiota megszuletett a babam, csak a gyerek reszlegre megyek, be sem bezek a noire, nem erdekel.
Persze adok magamra, nem jarok rongyokban, nem errol van szo.
Nem, veszek magamnak is, már csak azért is, mert nem jönnek még rám a régi ruháim és ezért pl.: most kellett nyári,
de az tény hogy a gyereknek szívesebben vásárolok, magamnak inkább csak muszájból,
és az is sokszor előfordul, hogy magamnak indulok valami göncért és csak gyerekruhával térek haza.
Ram ramjonnek a regiek, sot sovanyabb vagyok mint terhesseg elott, 56 kilo vagyok es 58 al kezdtem a terhesseget.
5 szoptatos felson es egy farmeron kivul nem vettem nast miota megvan, sot a felsoket a neten rendeltem.
Nem. Sőt, mivel tavaly volt nagy hasam, így idén új cuccokat kellett vennem nyárra. Meg hát a saru se bír egy évnél többet. Van a Vörösmarty téren egy mall-szerű dolog, ahol gyorsan felkapkodok pár ruhát, kb. tudom a méretem, és ha nem jó, vissza lehet vinni. Próbálgatni én mindig is utáltam.
Meg hát ha nem járok fodrászhoz, ősz a hajam, ha nem szedetem ki a szemöldököm, furán néz ki, ha én szedem. Szóval az embernek muszáj magára költenie, legalábbis nekem muszáj.
A DM-ben viszont megfigyeltem, hogy főként baba és háztartási cuccokat nézek meg (3 hónapos a gyerek), ezért most direkt erőltetem, hogy nézzem meg a körömlakkokat is, mert szeretem őket, de valahogy elfelejtettem őket, és ez nem tetszik nekem.
A nővéreméknek nem nagyon fut a szekér pár éve, ők pl. csak a gyerekeknek vesznek dolgokat, és csak a gyerekek esznek gyümölcsöt. De annak ugye a spórolás az oka.
Én eleinte könyveket rendeltem neten(kb az első 2 hónapban), mert főleg otthon voltam, meg szoptatós felsőket hordtam. Aztán az új évszakban(kb 3 hónapos volt a fiam), már ugyanúgy vásárolgattam magamnak is. Érdekelnek is a ruhák, lakberendezési cikkek, könyvek stb.
Amúgy az egyik barátnőm ruhaboltban dolgozik, így tudok próbálni is. De máshol is szoktam, ott benn van velem. :) 1 éves. :)
Egyébként más dolgok iránt is érdektelen lettél?
Vásárolgatok most is, ahogy eddig is, ruhákat, meg mást is, kozmetikumokat, könyveket, stb. Persze eddig sem voltam vásárlásmániás, meg sokszor netről rendeltem/rendelek. Szóval ez még időbeosztás szempontjából sem okoz nehézséget, amit most ne tudnék megtenni.
Annak örülök, hogy most a gyerekosztályos is vásárolhatok :) Régebben csak nézegettem, hogy milyen cuki ruhák vannak, de hát nem volt kinek megvenni. Most nagyon élvezem, hogy vásárolhatok gyerekruhákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!