Miota gyereketek van, ti is olyanok vagytok, hogy magatoknak nem vesztek semmit csak a gyereknek?
Ertem pl ezalatt a ruhakat. Regennagyon szerettem vasarolni, probalgatni, de amiota megszuletett a babam, csak a gyerek reszlegre megyek, be sem bezek a noire, nem erdekel.
Persze adok magamra, nem jarok rongyokban, nem errol van szo.
Sajnálom, így már érthető a dolog.
Én nem vagyok egyedül, ezért tehetem meg.
"masreszt ugye minden fillert be kell osztani"
Te magad írod, hogy nincs elég pénz.
Nyilván ha be kell osztani, akkor a gyereknek vesz inkább az ember, nem saját magának.
én mindig is utaltam vásárolni…évente kétszer megyek el ruhat venni, azt is muszajbol. cipot..meg kb. 3 éve vettem utoljara. (hál istennek egyik sem olyan lábbeli, amin látszodna a "kor" :D)
a fiamnak rengeteg ruhaja van, de az meg csak azert, mert egy gyerekruhazati boltban dolgozom.
Én is teljesen így vagyok ezzel. Imàdok a babacuccok között keresgélni, nézelődni :)
Persze magamnak is szívesen veszek egy-két dolgot, de tény, hogy jóval kevesebbet költök magamra, mint előtte.
Mondjuk ez annak is betudható, hogy ritkàn van rà alkalmam, hogy nyugodtan szétnézzek egy üzletben, felpróbàljam és megvegyem.
Persze ugyanúgy adok magamra, nem szeretek kilépni az utcára szakadtan. A ruhatàramat sem kellett lecserélni, szépen visszafogytam a szülés utàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!