Mit adjak egy 8 hósnak enni?
6 hós kora óta táplálom hozzá.
A glutént is bevezettem, immáron másfél hónapja. Csirkehus, karalabe, feher es sargarea, krumpli, alma, banan, sutotok, keves kifliveg.
Nem jut eszembe semmi akit adhatnék.
Valami tipp?
Itt a szezonja a friss gyumiknek. Barack, nektarin, sargabarack, cseresznye, meggy stb. Zoldsegekből is van kinalat. Zsenge tok, zsenge zoldborso, karfiol stb...
Én így csinálom neki a főzit: kis hagymát megpirítok rádobom a krumplit, répát karfiolt vagy a felsoroltak kozul valamit, kus csurkemellet. Parolom, majd felontom vizzel, dobok hozzá kis tésztát majd a végén keverem kis tejföllel. Igaz az enyém 10 hónapis, de így csináltam 8 hósan is.
A friss spenótot kihagytam és brokkolit is. A karfiolt, brokkolit is kicsit forralom mielőtt a főzelékbe rakom.
Én nagyon őrülök, hogy már nem csak almát és banánt tudok adni a babának. Széklete is rendbe jött teljesen, mert szorulásos volt.
Cukkini, patiszon, főzőtök. A fiamnak patiszont még nem adtam ezek közül, a többit szereti, krumplival és husival szoktam.
Zöldborsót is lehet passzírozva.
Paradicsomotot is lehet mag és héj nélkül, az enyém refluxos és neki így azt nem adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!