Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itthon készített bébiételbe...

Itthon készített bébiételbe miért kell olaj? Ti ratok bele?

Figyelt kérdés
Védőnő mondta,hogy kell bele olaj,de nekem ez furcsa .
2018. szept. 6. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
A zsírban oldódó vitaminok felszívódása miatt kell bele.
2018. szept. 6. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Az elsonek igaza van, de en biztos nem napraforgoolajat hasznalnek. A legszemetebb zsiradek a margarinnal egyutt, meg allatnak se adnam napi szinten (nem vagyok egy fitnesswellnesshealthyfood szuperno, mi is hasznaljuk neha, de egy babat tuti nem tomnek vele, gyakorlatilag hulladek, karos). Barmi mas jo lehet, oliva, tokmag, repce, allati zsirok.
2018. szept. 6. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
ne gondolj sokra, két deci főzelékbe kb egy mokkáskanál olaj - szerintem is minimum olívával próbálkozz.
2018. szept. 7. 06:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egy deci ételthez egy kávéskanál extra szűz olívaolajat teszek. Utána is olvastam, és a védőnőtől is kérdeztem mindig mindent, hisz sosem csináltam még azelőtt, első babák. :)
2018. szept. 7. 06:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!