Mikor mostátok-vasaltátok ki a ruhákat? +1 mikor raktátok össze a csomagot?
rengeteg, de tényleg rengeteg ruhánk van, 90%-át kaptuk. Ti mikor álltatok neki kimosni, kivasalni, rendezgetni?
+1, mikor raktátok össze a csomagot, miket pakoltatok, miből mennyit?
Még a 30. hét előtt készen voltunk ezekkel. Jobb is így, mert most már olyan könnyen elfáradok a legkisebb dologtól is, hogy jó hogy nem most kell ezzel bajlódni.
33hkm
34 hetes vagyok. A fiamról rengeteg ruha maradt, azokat már kimostam kb. 3 hete. Vasalni még nem vasaltam, azt a héten fogok, mert közben beteg lettem, így nem láttam értelmét, hogy leköhögjem, letüsszögjem a frissen mosott-vasalt ruhákat.
A héten készítem össze a kórházi csomagot is.
Amit tervezek pakolni (bár még ezek egy részét meg kell venni):
2 hálóing, 2 papucs, 2 törölköző, köntös, betét, eldobható bugyi, evőeszköz, pohár, tejserkentő tea, iratok, telefon töltő, fényképező + töltő, tisztálkodó szerek, fésű, hajgumik. 2 üveg ásványvíz.
A babának szerencsére mindent adnak (elvileg), de azért viszek egy kis csomag pelust, popsitörlőt, egy pici sudokremet. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha valami kimarad, majd a férjem behozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!