Vírus miatt kialakulhat nehezlegzes / szapora legvetel?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A fulladás és a köhögés együtt jár. Ha asztmás roham van az ember autómatikusan köhög mellé akkor is, ha nem beteg.
Én nemhasználtam kúpot, sajnos ebben nemtudok segiteni. Nekem az ügyeletre kellett mennem és ott adtak be valami gyógyszert injekcióval. Attól egyhűlt a roham.

válasza:1# Bocsi,ez hogy jön Magyarországhoz,ha te külföldi vagy? Itt pedig más a rendszer. Nem releváns ott mi van,ahogy az sem oda,hogy itt mi..
Kérdező,meghallgatta a doki a tüdejét? Légzésszámot számoltak,véroxigént? Meg most akkor kap puffokat? Kúpot adtak be? Sok itt a kérdőjel azért. Vírus is csinálhat amúgy,de azért nyilván innen senki nem fogja megmondani,hogy fullad és gond van,vagy éppen nincs semmi és a doki is azért mondta.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lehet ezektől baj? Jó, tudom, hekyzet, és gyerekfüggő. Szoktam még q nagy fittball labdát rugózni vele, akkor az sem jó, mert razkódasnak számít?
Első babánk most februárban született császármetszessel. Az elmúlt pár évben már követtem a ciklusom (ébredési hő mérése, mehszajvizsgalat, nyák figyelése). Nagyon odafigyeltem, a ciklusom rendszeres volt, volt ovulációm, nem is fájt különösebben. Kislányunk is a...
Hamarosan bele szeretnénk kezdeni újra a babaprojektbe és tegnapelőtt az egyik családtag beijesztett kissé, hogy ebben az esetben szokott összeférhetetlenség lenni stbstb. Ez tényleg igaz? Van bármiféle plusz teendőnk ilyen esetben? Elnézést, ha butaságot kérdezek...
Lányom most 10 hónapos. Kb 2 hónapos korában volt koszmós a haja,de akkor sikeresen megszabadultunk tőle. Mivel dús haja van nehéz megállaítani pontosan de nekem koszmónak tünt. Kezeltem azzal amivel annó. Csak kiváncsi vagyok,hogy tényleg az volt? Tényleg újra...
Legutóbb mikor beteg lett a kisfiam, afta lett a szájában. Most ismét meg van fázva és fájlalja az innyét. Igaz nem látunk rajta semmit, de nagyon aggódok. Elképzelhető hogy mostantól minden megfázásnál aftás lesz? Vagy túl aggódom a dolgot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!