Felszívódhatott ennyi idő alatt az antibiotikum?
Ennyi idő alatt tuti nem szívódott fel. Én adnék neki egy fél adaggal, holnap pedig rendesen.
Túladagolni nem fogod, mert konkrétan rendes felszívódás előtt kihányta, ha pedig kimarad, akkor nem fog úgy hatni.
Szerintem a megfelelo mennyiseg az 1 ora alatt felszivodhatott. Abbol gondolom, hogy mostanaban eleg sokszor tapasztalok hasonlo dolgokat. Tudom egy felnott, es gyerek szervezete mas, de a gyomor mukodesenek az ideje nagyabol megegyezik. Leirom mibol gondolom,hogy felszivodott az elegendo mennyiseg: Kicsit gusztustalan leszek: per napja bevettem reggel ehgyomorra egy nagy szemu magnezium tabletat. 5 perc mulva ettem egy tanyer levest ami kb 10 percet vett igenybe. Ra 5 percre kihanytam az egeszet. A magnezium tabletta mar csak fellig volt meg. Amugy 33 hkm vagyok.
Szerintem inkabb ne adj neki masikat, nehogy tuladagold. Inkabb vard meg a megadott idot es akor adj neki ujabb tablettat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!