Mit gondoltok erről?
Hordoztam gyereket a szívem alatt. Aludtam úgy,hogy kisbaba feküdt a mellkasomon... . Pusziltam bibiket ,gyógyítottam megtört kis szívet,lepukiztak, lepisiltek és éjszakákat töltöttem karosszékben. De most sem tenném másként!!! A testem bár nem tökéletes ,de ha belenézek a tükörbe egy anyukát látok ,aminél nincs nagyobb dicsőség vagy áldás! Tedd ki ezt az üzenőfaladra ha Te is büszke vagy arra hogy édesanya vagy!
Nem szánalmas ez a kiírás? Mert az oké, hogy itt nyammognak az egész nap a gép előtt ülő "anyukák", na de, hogy már a faceboookon is...

válasza:inkább te vagy szánalmas...ezt gondolom erről
és még nincs gyerekem,de így gondolom,hogy nézz magadba mélyen

válasza:Engem nem zavarnak az ilyenek. Ha nem érdekel valami, el se olvasom. És igenis, a sok apróbb-nagyobb bosszúság ellenére is az anyák legyenek magukra büszkék, még ha nem is úgy néznek ki amit a divat diktál, néha fáradtak, karikásak a szemeik a kialvatlanságtól, aggódnak a családjukért, stb... Aki bele mer vágni az anyaság néha nehéz, ám minden nehézséget ezerszeresen megháláló hivatásába, az ne szégyellje, hogy ő ÉDESANYA!
Ha téged ez zavar, ne olvass el mindent, ami eléd kerül :)

válasza:

válasza:

válasza:én nem bírom az ilyen nyál szövegeket...ezért is jöttem le fb-ról....
Anyukám 5 gyereket nevelt fel, mégsem veri a mellét...
Majd ha az összes gyerekem felnőtt lesz, és megállja a helyét az életben, na akkor majd mondom, hogy jó anya vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Mert én gyerekként röhögök rajta, de érdekel a ti és a gyereketek véleménye is:)
Tervezett módosítás: Kirúghatják a kisgyermekeseket „A védelmi időszak alatt is közölhetik a munkáltatók a jövőben a 3 évnél fiatalabb gyermeket nevelő szülőkkel, hogy nem kívánják őket tovább foglalkoztatni - derül ki a Pénzcentrum.hu birtokába került Munka...
Gagyi azért, mert ilyen olcsó? Nekem nagyon tetszik a kialakítása. Oldalról is tartja, a fejtámlája is jó szerintem. Na és az áráról nem is beszélve.Hosszú utakra nem járunk, igazából csak 2-3-szor járunk be a városba, ami oda-vissza 20 km.
Az egyik adón van ez a műsor, az apró szépségek. Szoktátok nézni?Ritkán nézem, de nem értem azokat a szülőket, igaz van pénzük ezzel foglalkozni. Ma az egyik anya azt mondta (a férje szerint), ha nem járnának versenyekre, minden évben új Mercit tudnának venni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!