Elvált anyukák, miért váltatok el? Milyen így az élet? Válaszolnátok pár kérdésre?
én nem váltam el, de egyedül maradtam. szóval a lényeg ugyanaz...
én amilyen gyorsan csak tudtam, elkezdtem beszoktatni bölcsödébe a gyerekemet, hogy utána tudjak járni állásinterjúkra. persze, az élet közbeszólt, és a bölcsiben szinte azonnal beteg lett, úgyhogy a munkakeresés most másodlagos.
mivel gyes-en vagy, nem kell munkáltatói, hogy bevegyék a gyereket a bölcsibe (nálunk legalábbis így van).
háát, a nadrágszíjjon kellett húzni, az biztos.
ha van segítséged, aki időnként tud vigyázni a gyerekre/lelki támaszt ad, akkor is várj még szerintem, hogy legyen saját jövedelmed.
viszont csak akkor tudsz majd rendesen munkába állni, ha a gyerek már beszokott a közösségbe.
Köszönöm a választ.Igen,így szeretném én is,nem elkapkodni és felelőtlenül dönteni,hanem ha beszokott a közösségbe,munkát találni,és utána.Nem akarok támadási felületet hagyni.
Neked sikerült állást találni?Mennyi idő alatt?
még nem sikerült munkát találni, nem könnyű...:( De még a biztos beszoktatason se vagyunk túl,szóval ez is nehezíti a helyzetet...
de lassan,biztosan kell előre haladni!
én meg csak 3 hete vagyok egyedül,meg a betegségen se vagyunk igazán túl
nehéz,de a jobb élet reményében nem szabad feladni! kitartást Neked is!:) fel a fejjel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!