Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 6 hósan kell kezdeni a...

Ha 6 hósan kell kezdeni a hozzátáplálást hogy adjam bölcsibe?

Figyelt kérdés

el sem tudom képzelni hogyan működik ez az egész a még szopizós babákkal.

meg vigyek be anyatejet?

és mi garantálja, hogy nem mikrózzák, ami elvileg tilos?


ki hogyan csinálta?


2014. jún. 9. 14:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
32%
Mikrózni fogják pedig. Őket ez nem érdekli, majd azt mondják, hogy neeeem mikrózzák, sajnos.
2014. jún. 9. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/30 anonim ***** válasza:
55%
Semmit, mint ahogy oviban iskolába sem garantálja neked senki, hogy nem tanul hülyeséget a gyerek vagy nem lesz veszélyben.
2014. jún. 9. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/30 A kérdező kommentje:
és így menjen el az ember dolgozni...
2014. jún. 9. 14:48
 4/30 anonim ***** válasza:
23%
nem tudnád még egy kicsit kihúzni?Legalább egy éves koráig?
2014. jún. 9. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/30 anonim ***** válasza:
69%

pont ez az ország az, ahol azt támogatják, hogy az anya a gyerek 2 éves koráig ne menjen vissza dolgozni.


egyébként nem kell pont 6 hónaposan megkezdeni a hozzátáplálást. ha 6 hónaposan adnád be, akkor kezd 5 hónaposan, így ki tudod váltani a 10órait és az ebédet.

reggel meg szoptasd meg.


ha nem mikrózzák akkor hogy melegítsék fel? legtöbb bölcsinek nincs konyhája. van egy hűtő meg egy mikró.

2014. jún. 9. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/30 A kérdező kommentje:
kezdek azon gondolkodni, lehet egy bébiszitter sem drágább mint egy bölcsi...
2014. jún. 9. 15:26
 7/30 A kérdező kommentje:

a mikrózásról:

"A mikróban ...az anyatej értékes tápanyagai elvesszenek.

Az anyatej mikróban történő felmelegítésekor már egészen alacsony hőmérsékleten (20-25 fokon) csökken a lizozim valamint az IgA, IgM és IgG mennyisége.


77 fokos hőmérsékletnél az immunglobulinok teljes inaktiválódása mutatható ki. Az IgA és a lizozimtartalom csökkenése olyan baktériumok elszaporodásához vezethet, mint például az Eserichia coli. Az anyatej baktériumölő hatását a mikrohullám jelentősen károsítja. Minél magasabb a hőmérséklet, annál több negatív hatás éri az anyatej fertőzésekkel szembeni kedvező tulajdonságait.

Ezen kívül a telítetlen zsírsavak, a lactoferrin és a limphocyták is károsodhatnak a mikrohullám hatására.

Egyértelműen csökken az anyatej C-vitamin tartalma, ha mikrohullámú sütőben melegítik. A B12 vitaminra gyakorolt hatás még nem bizonyított egyértelműen, de a tehéntejjel végzett kísérletek során ez a vitamintípus inaktív B12-re bomlott."

2014. jún. 9. 15:29
 8/30 A kérdező kommentje:
2014. jún. 9. 15:30
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól van kérdező akkor majd adnak neki tápszert.
2014. jún. 9. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/30 anonim ***** válasza:
25%
Én úgy tudom, hogy 6hósan nem veszik fel a bölcsibe.
2014. jún. 9. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!