Nem gondolkodtatok a gyereketekkel kapcsolatos tetováláson?
Egyet értek azzal aki azt mondta, hogy akik nem szeretik a tetkót azok le szólják az ötletet.Én egyet értek veled.Nekem a vádlimon van már egy tetkóm.Mi is szeretnénk a gyerekekről tetoválást.3 babát tervezünk, a kisfiunk 18 hós, és most 11 hetes vagyok.Én majd akkor akarom amikor meg van mind a 3om.A párom portrékat akar, én inkább olyan tetoválást amiben vagy a keresztnevük, vagy a születési dátumuk van beleszőve.
Nekem se biztos hogy olyan helyen lesz ahol mások láthatják.Azért is mert nem másoknak akarom csináltatni, hanem magamnak.
A férjemről egyenlőre nem akarok tetkót, vagy vele kapcsolatosat, mert igaz 5 éve vagyunk együtt,és imádjuk még mindig egy mást, de a mai világban bármi megtörténhet.Talán majd a 10ik, vagy 15ik házassági évfordulónkra. :)
Szerintem ez egy nagyon szép gesztus, és nagyon szép kifejezése a szeretetnek. :)
Én inkább eltávolítattni szeretném most már véglegesen.
Már én sem szoptatok, még 2 kezelés és eltűnik:)
Jól gondoljátok meg, hova tetováltattok!
Beteges???? Ezt nem értem, hogy miért beteges.
A férjem egyik vádliján az egyik, a másik vádliján a másik gyerek neve lesz, persze szép cirádás betűkkel.
Mellesleg az egyik barátnőm kislánya képe is rajta van az apja lábán, és ő is megismeri magát. Iszonyú édes, ahogyan simogatja és puszilgatja.
Ha szeretnél, csináltasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!