Anyukák milyen mosógépetek van ami szépen mos, kiszedi a foltokat és nem gyűri a ruhákat?
Nem azért gyűri a ruhákat, mert sokat teszel bele? Nekem akkor szokta a gép.
Felültöltős azért jó, mert nem kell hozzá lehasalni, viszont rossz is, mert bele kell hajolni. Terhesen elöltöltős gépünk volt, a férjem szedte ki a ruhákat, most felültöltős van, de én alacsony vagyok, így megint ő:))
Nekünk jelenleg Zanussi TL 502 van, de nem ajánlom, mert bár nagyon-nagyon csendesen és jól mos, de a programjai nem elég jók és a centrifugát nem lehet állítani.
Samsung Eco bubble
tökéletes. Nagyobb az ajtaja, mint a többinek, sokkal könnyebb pakolni.
10 évig volt felültöltős gépem (Whirpool), most elöltöltős (a konyhában a pult alatt).
Sokkal jobban szeretem.
Használt Siemenset kaptam 9 évvel ezelőtt, 4 évig használtam, jobban meg voltam vele elégedve, mint a mostani használt Miele-géppel. Egyszerűen amíg a Siemenset használtam, nem koptak és nem gyűrődtek a ruháim.
Én alacsony vagyok, terhes is voltam nem egyszer, az elöltöltős nekem bevált. Terhesen leguggoltam, és ki tudtam szedni a ruhákat. Gond nélküli terhességeim voltak.
Mi nemrég vettünk újat mert a régi elromlott. Most és felültöltős whirpool-unk van. Én nagyon szeretem, egyáltalán nem gyűri a ruhákat. Nekünk a szerelőnk ajánlotta ezt a fajtát. De nem bántam meg, hogy rá hallgattam :)
Whirpool TLDR 65210 a pontos neve
Nekem LG F12B9LD típus van, elöltöltős. Nem gyűri a ruhákat, tiszták is lesznek, bár ez szerintem is mosószer-függő.
Én kapszulás Persilt használok + majdnem minden mosáshoz használok (gagyi, folyékony) vízlágyítót. 1 l 400 Ft, sokáig elég.
Samsung Eco bubble-t szerettem volna (az is szuper!!!), de nem volt sehol készleten, amikor kellett, tovább nem tudtunk várni.
Nekem FAGOR van. Felültöltős, mert kicsi a lakás, jobban elfér így. Meg én jobban is szeretek felülről pakolászni. Max akkor vennék elöltöltőset, ha bútorlap alá raknám be, pl. valakik a konyhában szokták így.
Egyébként azért lett FAGOR, mert anyukámnak az volt, és szereti is, meg a szerelő is dicsérte (mikor az előző tönkrement, akkor ajánlotta neki ezt a márkát), állítólag ők nagyobb márkák alkatrész-beszállítói is. De én nem értek ehhez, csak annyit tudok, hogy szeretem az enyémet.
Samsung Eco Bubble.
Tényleg szépen most, van kifejezetten folteltávolító programja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!