Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák milyen mosógépetek...

Anyukák milyen mosógépetek van ami szépen mos, kiszedi a foltokat és nem gyűri a ruhákat?

Figyelt kérdés
Most akarunk újat venni. whirlpool-om volt, de nagyon gyűrte a ruhákat és nem is mosott a legszebben... Csepeg alul belőle egy kicsit a víz és néha néha a 60 fokos mosás közben megáll és nehezen tudom újra indítani. Mivel annyira nem vált be így nem javíttatnánk hanem vennénk újat. Tapasztalatok érdekelnek! felül vagy előltöltős legyen?
2016. jún. 21. 09:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekünk LG van.Én szeretem.Nem gyűri a ruhákat,az meg hogy milyen tiszta a ruha,úgy vettem észre inkább a mosószertől függ a mi esetünkben.
2016. jún. 21. 09:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem azért gyűri a ruhákat, mert sokat teszel bele? Nekem akkor szokta a gép.

Felültöltős azért jó, mert nem kell hozzá lehasalni, viszont rossz is, mert bele kell hajolni. Terhesen elöltöltős gépünk volt, a férjem szedte ki a ruhákat, most felültöltős van, de én alacsony vagyok, így megint ő:))

Nekünk jelenleg Zanussi TL 502 van, de nem ajánlom, mert bár nagyon-nagyon csendesen és jól mos, de a programjai nem elég jók és a centrifugát nem lehet állítani.

2016. jún. 21. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Samsung Eco bubble

tökéletes. Nagyobb az ajtaja, mint a többinek, sokkal könnyebb pakolni.

10 évig volt felültöltős gépem (Whirpool), most elöltöltős (a konyhában a pult alatt).

Sokkal jobban szeretem.

2016. jún. 21. 09:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Használt Siemenset kaptam 9 évvel ezelőtt, 4 évig használtam, jobban meg voltam vele elégedve, mint a mostani használt Miele-géppel. Egyszerűen amíg a Siemenset használtam, nem koptak és nem gyűrődtek a ruháim.

Én alacsony vagyok, terhes is voltam nem egyszer, az elöltöltős nekem bevált. Terhesen leguggoltam, és ki tudtam szedni a ruhákat. Gond nélküli terhességeim voltak.

2016. jún. 21. 09:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerelő szerint a felesége jobban szereti a Samsungot, mint a Miele-t. Mindkettőt kipróbálta.
2016. jún. 21. 09:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Mi nemrég vettünk újat mert a régi elromlott. Most és felültöltős whirpool-unk van. Én nagyon szeretem, egyáltalán nem gyűri a ruhákat. Nekünk a szerelőnk ajánlotta ezt a fajtát. De nem bántam meg, hogy rá hallgattam :)

Whirpool TLDR 65210 a pontos neve

2016. jún. 21. 09:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem LG F12B9LD típus van, elöltöltős. Nem gyűri a ruhákat, tiszták is lesznek, bár ez szerintem is mosószer-függő.

Én kapszulás Persilt használok + majdnem minden mosáshoz használok (gagyi, folyékony) vízlágyítót. 1 l 400 Ft, sokáig elég.

Samsung Eco bubble-t szerettem volna (az is szuper!!!), de nem volt sehol készleten, amikor kellett, tovább nem tudtunk várni.

2016. jún. 21. 09:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem a felültöltős nem fér el. LG Direct Drive van, szuper. 4,5 éves, rengeteget használom két gyerek mellett és semmi baja. Előtte egy Fagor volt, azzal is meg voltunk elégedve, de 13 év alatt elöregedett.
2016. jún. 21. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem FAGOR van. Felültöltős, mert kicsi a lakás, jobban elfér így. Meg én jobban is szeretek felülről pakolászni. Max akkor vennék elöltöltőset, ha bútorlap alá raknám be, pl. valakik a konyhában szokták így.

Egyébként azért lett FAGOR, mert anyukámnak az volt, és szereti is, meg a szerelő is dicsérte (mikor az előző tönkrement, akkor ajánlotta neki ezt a márkát), állítólag ők nagyobb márkák alkatrész-beszállítói is. De én nem értek ehhez, csak annyit tudok, hogy szeretem az enyémet.

2016. jún. 21. 10:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Samsung Eco Bubble.

Tényleg szépen most, van kifejezetten folteltávolító programja is.

2016. jún. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!