Anyukák milyen mosógépetek van ami szépen mos, kiszedi a foltokat és nem gyűri a ruhákat?
Figyelt kérdés
Most akarunk újat venni. whirlpool-om volt, de nagyon gyűrte a ruhákat és nem is mosott a legszebben... Csepeg alul belőle egy kicsit a víz és néha néha a 60 fokos mosás közben megáll és nehezen tudom újra indítani. Mivel annyira nem vált be így nem javíttatnánk hanem vennénk újat. Tapasztalatok érdekelnek! felül vagy előltöltős legyen?2016. jún. 21. 09:01
11/14 anonim válasza:
Nekünk is felültöltős Fagor van. Szépen kimos mindent(pedig Lidl-ös mosóport használok, meg mosódiót), nem gyűri a ruhákat, a párom munkásruáiból is kijönnek az olajfoltok. Az ára is tűrhető volt.
Azért vettem, mert anyósoméknak is bevált. :)
12/14 anonim válasza:
LG direkt drive ...
7 kg töltet lehetőséggel nekunk nagyon bejött, szepen mos nem gyuri a ruhat, száritogepunk Bosch..azt is szeretem.
13/14 anonim válasza:
LG direct drive, csak eggyel kisebb. Imádom.
14/14 anonim válasza:
10 vagy 11 éves, nem Direct Drive, nem gőzölős és nem 6 féle dobmozgású LG.
Már kisebb nyűgje van, de mindvégig szépen mosott, nem gyűrte és nem koptatta a ruhákat.
Én például nagyon sokáig hordom a ruháimat és nem is a legmárkásabbak, mégis van, amit 5-6 évig hordok. Nem nyűvi a mosógép.
Pedig pamut vagy műszál programot használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!