Együtt maradnál egy ilyen férjjel a gyerek miatt?
Férjemet 9 éve ismertem meg, van egy 1 éves gyerekünk. A születése előtt eljártunk kirándulni, de azóta nem megyünk sehova. Hétközben napi 3 órát van itthon ébren, az alatt 10 percet játszik a gyerekkel, meg ő szokta megfürdetni és ennyi. Velem addig van, míg vacsorázunk, de közben is TV-t néz. Esténként meglocsolja a növényeket, sorozatot néz, számítógépezik, a kutyával játszik. Hétvégén sem sokat foglalkozik velünk, sportot néz a TV-ben, vagy kinn a kertben csinál valamit. Benti dolgokban soha semmit sem segít.
Ja és hétközben azért nincs itthon sokat, mert ugyan 8 órás a munkaideje, messze dolgozik. Nem keres sokat, lenne ennyiért munka közelebb is, de nem akar váltani, mert szeret ott dolgozni. Nem ő a családfenntartó, nekem több a GYEDem, mint a fizuja.
Nincs rossz sorunk mellette, csak unalmas. Törődésre vágyunk. Többször kértem, változtasson, de 1-2 nap után minden a régi.
Azzal fenyeget, ha elválok, elpereli tőlem a gyereket.
26/N
Haaat, en orulnék ha ilyen családba születtem volna.
Amugy te is tudsz pereskedni a gyerekedért, a biroságon érvelj plusz még egy jo ugyvéd.
Amugy ha tényleg boldogtalan vagy ilyen fiatalon ( még !!) megfogod báni 40-50 évesen hogy igy élted le az életed.
Őszinte beszélgetés hiányzik. Az, hogy leülj és a TV helyett, gyerek nélkül megbeszéljétek, hogy A./ vagy változtattok a házasságotokon, vagy B./ ennek vége. Párterápia szóba jön? Van még bennetek tenni akarás?
Amúgy pedig nem. Ha nem vagyok boldog, nem maradok egy kapcsolatban, 20-30-40 évesen sem. Senki kedvéért. A gyerek meg addig az anyjánál marad, amíg ő alkalmatlannak nem bizonyul. Sajnos apa nem sokat tehet ez ügyben.
Nem, nem maradnek vele, nalunk detto ugyanez volt, 6 honapos volt a gyerek mikor szakitottunk mert napi 10 percet sem volt velunk, hetvegen sem.
Ez meg nem ugy megy, hogy elperli a gyereket.
Ha az anya nem drogos vagy alkoholista vagy sulyos mentalis beteg, az anyanal marad. Es 3 eves koraig meg ejjelre sem viheti el. Altalaban heti 2-3 orat lathatja, es 3 eves kor utan kethetente hetvegen.
En otthagynam a francba.
Volt ilyen barátom, szerencsére nem szültem neki, hanem szakítottam, bár nálunk nemcsak a gyerekek után derült ki, hogy unalmas az egész és hogy nem szól rólam az életünk egyáltalán.
Én mennék a helyedben, nem a válás a szégyen, hanem az, hogyha így "éled" az életed ezentúl örökre. Aztán 70 évesen üvöltözöl vele, hogy miért csattog a kanálon a foga.:)
Nem fogja tudni elperelni a gyereket egyrészt, másrészt meg hová férne az életébe, és miből fizetné a dolgait? Ugyanmár, csak fenyeget, ha akarná a gyereket, foglalkozna vele. Tuti nem megy perre, hiszen azért annyira nem kell az a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!