Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen anyagi körülmények...

Ilyen anyagi körülmények között vállalnál gyereket?

Figyelt kérdés

Az én fizetésem: 170ezer, a férjemé 130ezer körül van.

10 éve folyamatos munkaviszonyom van.

Kiadások:

hitel 62ezer(még másfél évig)

rezsi: 50ezer

élelmiszer, tisztítószer, tisztálkodószerek, (férjemnek cigi)+stb : kb. 100ezer

Attól tartok, hogy ha én már nem dolgozok akkor a bevételünk nem lesz elég a család fenntartásához.

Ha a hitel már nem lenne........ a fejem se fájna!

A korban bőőőőven bennevagyunk...

2016. jún. 26. 19:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki, hogy tudtok-e félretenni havonta valamennyit? Szerintem ha tudtok spórolni, vágjatok bele! Mondjuk ha min. 20-as félretesztek, abból majd bőven be tudtok vásárolni a picinek, és meglátjátok le tudtok-e mondani pár dologról, ráadásul mire megérkezik már nem sok lesz a hitelből vissza, és tényleg ott a csed, gyed extra.
2016. jún. 27. 11:58
 22/24 anonim ***** válasza:
42%
11es!! Akkor senki semmikor ne vállaljon gyereket mert a betegséget nem lehet kiszámítani.?Anyukával apukával is történhet barmi ezt senki nem tudhatja előre. Akkor ne szüljön senki...mert akár holnap elüthet egy autó.?? pfff
2016. jún. 27. 17:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem pontosan így értettem de az engem eléggé aggasztana, hogy a férje fizetésèből mèg a rezsi és egyebek sem telnek ki nemhogy a hitel. Legalább legyen pár hónap tartalék a hitelre ha nem úgy jönnek össze a dolgok. De ez csak egy tanács a kèrdezőnek mert én már tudom milyen nagyot lehet bukni egy hitelen.
2016. jún. 27. 18:33
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van 700ezer ft megtakarításunk, azt beszéltük hogy belevágunk hisz lehet hogy jópár hónap kell míg sikerül a baba.

2016. júl. 1. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!