17 évesen gyereket szülni semmi segítséggel és semmi háttér nélkül?
17 éves lennék mire a baba megszületne.
A családommal nem nevezhető jónak a kapcsolatom ezért ha elmegyek innen lehetőleg nem fogom veluk tartani a kapcsolatot.
Nincs vegzettsegem csak általános iskola.
Meg mondom őszinten lelkileg beteg ember vagyok és felek hog mi lesz , depresszios vagyok mindig is az voltam .
Szóval nem lenne semmi segítségem kivéve a párom, aki idősebb pár évvel ,dolgozik. Megbizhatonak mondható , de persze vannak hibái...
Nem tervezett gyerek, nem direkt csinaltam es ő se..... de ha már igy alakult miért ne tartanam meg?
És ha lelép a párod mi a szart csinálsz a gyerekkel?
Még annak is nehéz, akinek végzettsége van, meg munkája... De neked egyik sincs...
Leírod a kérdést, utána meg flegma vagy..
Elore sajnalom a gyereked, de a párod is.
Nem lesz konnyu a pici mellett elvegezni az iskolat es az lesz a rossz hogy csak gyest kapsz mivel nem dolgoztal meg.. egy keresetbol nehez megelni.. de nem lehetetlen:)
Es lehet lathatod a dedunokaidat is:))
Nem tudom bevallaltam volna-e igy.. en is nagyon fiatal kismama vagyok 21eves de van munka viszonyunk hazunk kocsink.. es meg igy is felek kicsit hogy mindent meg fogunk tudni adni a kisfiunknak vagy nem :/ :)
Mindeesetre kitartast es boldog babavarast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!