Ismerősi körömben van egy család, akik válás után úgy döntöttek, hogy a gyerek 1hetet anyával, 1hetet apával lesz, ergo nincs rendes otthona. ez nem gáz szerintetek? vagy csak én vagyok begyöpösödött?
baártnomék is igy csinálják, ok is 8 éve. a lánya teljesen magába fordult, a fia meg nagyon agressziv lett..mindkettot heti rendszereséggel kell vinni a pszichologushoz. (a lánya 14 a fia 12 éves) oket nagyon megviseli ez.
2016. júl. 1. 21:16
12/15 anonim válasza:
Igen, a pszichológusok szerint sem jó ez. Sehol sem érzi magát a gyerek igazán otthon, hiába van két otthona is. Sehol sincs igazán otthon. Nyilván a legjobb ha együtt él a család. De nem mindig van így. A gyerek tűrőképességén múlik, hogy hogyan reagál. De ez biztosan nem a legjobb. Nálunk is úgy van, hogy a férjem lánya a hétvégéket nálunk tölti, hétközben pedig az anyjánál van. Nem is volt ez kérdés. Imádjuk a kislányt, de szerintünk ez a legjobb neki. Őt is megkérdeztük milyen neki ez a "péntek du -tól vasárnap du-ig apánál vagyok" dolog és azt mondta ez így jó neki! Az anyjával tölti az idő nagy részét, így a kapcsolatuk nyilván közeli és jó. Mi pedig próbálunk a minőségre menni, nem a mennyiségre.
2016. júl. 1. 22:56
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez gyerekfüggő is.
Egy volt osztálytársnőm hét éves korától így élt.
Barátnőm mindig rugalmas csaj volt.
Szerintem ez függ a szülők hozzáállásától is.
2016. júl. 2. 10:00
14/15 anonim válasza:
"És plusz pont apukának akinek igenis nem elég két hetente 2 nap,hanem aktívan részt vesz a gyerek életében válás után is."
már megint "plusz pont" egy férfinak azért, amit nőnél természetesnek veszünk... ennek kellene mindkét szülőnél a természetesnek lenni.
2016. júl. 3. 01:12
15/15 anonim válasza:
Hát, gyereke válogatja, de barátnőmet pl. megnyomorították ezzel. Már pénteken bőgött, meg egész hétvégén, hogy ő nem akarja otthagyni apukát/anyukát (akinél épp volt), ottani tesót.
És minden héten ez ment, szerintem a lehető legnagyobb állatság, de ez van.
NME KELL hétvégi apukának lenni, az lenne a normális, hogy a szülő BÁRMIKOR elvihetné a gyereket láthatásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!