Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor lehet elkezdeni a...

Mikor lehet elkezdeni a hozzataplalast tapszeresnel?

Figyelt kérdés
Es mi van akkor, ha pl a cseresznye bevezeteset nem tudom megvalositani telen mert nem tettem el a fagyra? Jo a bolti fagasztott is? Epret raktam el, de cseresznyet,meggyet nem. Ezek telen nem lesznek. Milyen gyumolcsoket, zoldsegeket fagyasszak le?
2017. júl. 28. 21:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Vedonom azt mondta, jovo honap kozepen megkezdhetjuk a hozzataplalast 3,5 honaposan 100%os ivolevekkel.
2017. júl. 29. 06:10
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Szegény gyerek!

Még egy halvány kísérlet: töltsd ki a tesztet:

[link]

2017. júl. 29. 06:16
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
4 hónapos kortól már lehet. Cseresznyét még nen adtam az enyémnek pedig 9 hós múlt. Fagyasztott meggyet télen nyáron találsz, én Lidl be veszem. Olyanokat fagyassz le amiket adnál a babádnak, nézz utána miket lehet, nekem védőnő is adott listát, aztán azt bővítettem, alakítgattam egyéb infók szerzése után. Neten minden fent van.
2017. júl. 29. 08:04
 14/19 anonim ***** válasza:
36%

Ne hallgass védőnőre, ne hallgass az itteniekre, mert ahány ember annyi hozzátáplálás.

Egy a biztos, olvass több helyről ajánlást és szűrd le a középutat.

Mi 5 hónaposan kezdtük, mert már nem volt elég a tápszer a fiamnak. Bőven ráértek még. Valószínűleg még ki se tudná szedni a kanálból a kaját. Kilökné a nyelvével a szopóreflex miatt.

2017. júl. 29. 09:55
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Aki korán kezdte, ne írjon mert le lesz pontozva.
2017. júl. 29. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Senkit nem erdekel a pontozas. Kerdezonek valaszoltunk , hogy ki mikor kezdte..ennyi.

Cseresznyet 9-10 honaposan lehet majd adni igy van a listankra irva amit a vedono adott.meggyet csak alma burgi repa oszibarack sutotok korte megszokasa utan adhattam. Es egy kis banant is kaphatott a fiam.

2017. júl. 29. 10:16
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem ihat mast csak vizet. Erdekes az ivole 😀
2017. júl. 29. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
A WHO ajánlás tényleg 6 hónap mind anyatejes, mind pedig tápszeres babáknál. Az én kisfiam egy éves, minket is sürgetett a védőnő, hogy 5 hónaposan kezdjük el. De a kisfiam még abszolút nem állt rá készen. Kóstolgatott, de igazából 2-3 kiskanálnyit evett nagyon sokáig. Kb. 7 hónaposan kezdett el mennyiséget enni, 8 hónapos korára ki volt váltva az összes étkezése. Ő is tápszeres baba volt. Hidd el, ráérsz 6 hónaposan. Fagyasztott gyümölcs is jó, vagy bébiétel, de akkor sincs gond, ha csak jövőre kap frissen. Epret pl. simán csak jövőre adhatsz amúgy is neki, sztem azt kár volt fagyasztani.
2017. júl. 29. 11:16
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

"Hat hónapos kor körül kezd a kisbaba a felnőttek szervezetéhez hasonlóan olyan enzimeket termelni, amelyek az ételek lebontásához, emésztéséhez kellenek. Ha azelőtt kap szilárd táplálékot, hogy készen állna az emésztőrendszere azok lebontására, az egyrészt problémákat okozhat a babapocakban, másrészt a bekerült tápanyagokat nem lesz képes teljes mértékben hasznosítani."

[link]

2017. júl. 29. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!