Kedves szülők! Hogyan reagálnátok, ha kb.13-15 év közötti gyereketek egyszer csak talajtorna bemutatót tartana nektek a fürdőkádban?
szóval, kád tele vízzel, ő meg behívna titeket, és a kádban talajtorna gyakorlatok egész sorozatát adná elő, fejen állna, bukfenceket csinálna, gyertya állásból hátrafele bukfencet és hasonlók. mi lenne a reakciótok?
köszönöm a válaszokat előre is!
1.Örülnék,ha nekünk is ekkora kádunk lenne,hogy ezeket meg tudnám csinálni veszély nélkül.:DD
2.Beíratnám szertornára,ha ilyen ügyes.;)
Nyugodt lehetsz, nem is arra gondoltam, hogy pont Te ott csináld anyád előtt fiú létedre. És nem kéne felpontozni, aki nem tud csak kicsillagozott szavakkal írni. Nagyon nem ez volt a kérdés lényege. Szóval a te válaszodra nem vonatkozik, hogy "köszönöm a válaszokat előre is!"
Gyengébbek kedvéért módosítsuk a kérdést, azonos nemű szülőkre, én is így gondoltam, bár sok családban a felnőttek is ott rohangálnak egymás előtt meztelenül, szóval talán nem ebbe kellett volna belekötni. Sikerült kiragadnod a kérdésből azt, ami a legkevésbé tartozik a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!