Kamaszok! Ha teherbe esnétek megtartanátok a babát vagy elvetetnétek?
Amíg volt barátom, mindig ettől rettegtem, hogy mi van "ha" megtörténik(?! Már egy 2 napos menstruáció késésnél potyogtak a könnyeim. A hideg kiráz a terhesség gondolatától, sokszor megfogalmazódik bennem az, hogy talán soha nem is kéne gyereket vállalnom. Nem értek hozzájuk, nem is szeretem őket, ráadásul türelmetlen vagyok és indulatos. Senki nem járna jól vele, ha én gyereket vállalnék, főleg fiatalon.
Én egészen biztos, hogy elvetetném. Lehet ítélkezni, de nagyon jól ismerem magam, a képességeimet+ ez az én életem, jogom van úgy dönteni, ahogy nekem a legjobb.
18/L
Biztosan megszülném. Régebben úgy gondoltam, hogy örökbeadnám, ma már tudom, ez nem is lenne olyan egyszerű. Ha valami alkalmi kapcsolatból sikerülne teherbe esnem, akkor továbbra is az örökbeadás mellett döntenék, de komoly párkapcsolatban, ha a párom is szeretné,akkor együtt felnevelnénk a kisbabát.
18 éves vagyok.
Biztosan elvetetném. Sem nekem, sem a barátomnak nincs szüksége egy gyerekre akit nem tudnánk rendesen felnevelni és eltartani.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!