Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ha teherbe esnétek...

Kamaszok! Ha teherbe esnétek megtartanátok a babát vagy elvetetnétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
72%

"senkinek sincs joga ahhoz,hogy döntsön egy másik ember(ez esetben emberkezdemény)életben maradásáról"

Miért ne dönthetne? Ha az én testemben van akkor én döntöm el hogy mi lesz vele.

(Nem én vagyok a #26os)

2014. máj. 11. 13:37
 32/55 anonim ***** válasza:
17%
Á értem tehát később meg eldöntheted hogy a meglévő gyerekedet eteted -e mert a te házadban van te döntöd el életben tartod-e ??
2014. máj. 11. 13:48
 33/55 anonim ***** válasza:
68%
Testemben! Testen kívül már teljesen másról van szó.
2014. máj. 11. 13:53
 34/55 anonim ***** válasza:
36%
Megtartanám. Nem ő tehet róla , ha fiatal az anyukája.. Meg érdemli az életet! Persze ha tudnám , hogy nem tudnék gondoskodni róla , akkor nevelőszülőket keresnék , olyanokat akiknél tudom hogy biztonságba lesz és mindent megkap amire szüksége van.
2014. máj. 11. 18:24
 35/55 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tervezek szexelni 17 éves koromig, akkor is csak abban az esetben, ha lesz egy fiú, akivel szeretjük egymást. Ha tőle teherbe esnék elsősorban vele beszélném meg és a szüleimmel, mert sajnos 17 évesen nagyon is szükségem lenne a támogatásukra. Azt gondolom támogatnának és jól ellennénk és a baba sem sínylené meg, igyekeznék jó anyja lenni, de azért ha terv szerint alakulnak a dolgaim majd az egyetem vége felé szeretnék babát. 22-24 év körül.
2014. máj. 11. 18:34
 36/55 anonim ***** válasza:
50%
Elvetetném, ez nem kérdés. És senkinek nem lenne semmi köze hozzá.
2014. máj. 12. 11:33
 37/55 anonim ***** válasza:
30%

off, mivel a magam nevében nem vagyok válaszképes:

Kamaszokkal foglalkozó eü dolgozóként csak két dolgot említenék meg:

-minél fiatalabb vagy, annál kevésbé dönthetsz szabadon, főleg a szüleid mondják majd meg, mi legyen

- a nem házas férfiak (fiúk) beleszólása minimális a dolgokba, és járhatnak úgy, hogy a párjuk aki "nem akart babát" , vígan, vagy dacból mégis megtartja.

Szóval férfi szempontból csak azzal szexelj, akinek a gyerekét is felnevelnéd.

2014. máj. 12. 18:26
 38/55 anonim ***** válasza:
78%

"Nem... ha a szexhez érettnek érzi magát, akkor legyen ahhoz is érett hogy nem öli meg a gyerekét. Adja örökbe."

Először is, nem gyerekről van még szó hanem egy magzatról! K***a nagy különbség! Lehet jönni azzal, hogy joga van az élethez meg, hogy gondolkozzunk el előtte azon, hogy a mi lett volna ha a szüleink is ezen méláztak volna. De kérdem én, mi a fene értelme van úgy megtartani a babát, ha pontosan tudjuk, hogy nem vagyunk készek a felnevelésére?! Örökbeadás? Személy szerint nekem életem végéig ott lenne a fejemben az, hogy mi van ha rossz kezekbe került, ráadásul szerintem sokkal nagyobb lelkierő kell lemondani a babáról 9 hónap után...és már bocsánat, de inkább a 'gyilkosság'(amivel nem értek egyet, hogy az lenne).

A másik meg, lehet azzal jönni, hogy aki szexel az vállalja a következményeit is, nade mi van akkor ha védekezés mellett csúszik be a baba?Hm? Manapság(sőt már nagymamám korában is) 16-17 évesen a nemi élet szinte alapvetőnek számít(természetesen nem minden héten mással !) de tök mindegy, hogy tizenéves vagy huszonéves az illető ha nem érzi késznek magát rá, akkor is tartsa meg csak mert nehogymár 'megölje a GYEREKÉT'?? Könyörgöm... Azt sem értem miért kell elítélni azt, aki esetleg az abortusz mellett dönt,ezt mindenki maga döntse el, mindenkinek a szíve joga! Nem is értem mik ezek a lepontozások hiszen mindenki csak a kérdésre válaszolt!

9-es voltam

2014. máj. 13. 16:03
 39/55 anonim ***** válasza:
2%
Felelősségteljes védekezés mellett a nők elenyésző százaléka lesz terhes. És igen, én minden önhibájából abortuszra menő nőnek a gyerek megölése után rögtön megcsináltatnám a sterilizációt is.
2014. máj. 13. 16:06
 40/55 anonim ***** válasza:
87%

39-es

és a férfiakét miért nem?:) hisz ez 2 emberen múlik

2014. máj. 13. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!