Mit szólnátok, ha a gyereketek ilyeneket rajzolna, és meglátnátok?
Ezt azért nem kell ennyire felfújni... azok a tinik, akikben van egy kis alkotói hajlam, átesnek ezen a depressziós korszakon (de általában a többiek is).
Én verseket írok, és 13-14 évesen mindegyik arról szólt, hogy megölöm magam, nincs értelme tovább élni, stb. Ma már 19 éves vagyok, soha nem akartam öngyilkos lenni, és teljesen egészséges lettem :) Húgom rajzol, 13-14 évesen ő is rengeteg sötét dolgot rajzolt, pl. felakasztott emberek, csupa vér, stb... Most lesz 16, még mindig rajzol, de már semmi ilyesmit.
Ha csak a rajzai ilyenek a gyereknek, és pl. viselkedésben nem nyilvánul meg depresszió, vagy öngyilkossági hajlam, beteges mértékű magábafordulás, akkor nincs ok aggodalomra. Rajzelemző szakemberhez meg aztán főleg ne vidd el, mert azok rengeteg hülyeséget tudnak mondani.
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek megy a zöld:)
Egyébként 13 és lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!