Mit lehet tenni ha valaki buta?
Figyelt kérdés
Csak lehet ezen változtatni vagy nem? Sajnos én az vagyok szerintem. Mi segítene? Lehet részben genetika vagy neveltetés miatt van. Pár hónapja itt voltak a rokonaink, nagyon ritkán jönnek és ők mondták, hogy nem hagyjátok szegény gyereket gondolkodni. Ami igaz, mert minden apróságban megmondták mit csináljak. Mindenre választa adtak mielőtt válaszoltam volna, minden lépésemben akadályoztak. Ők se vmi okosak a családban csak nekem van érettségim. 18/l2016. jún. 28. 18:52
1/6 A kérdező kommentje:
Csak zavar, mert a fiúk is szerintem ezér hagynak ott vagy ezért akarnak csak dugni. Tök sokminden érdekel csak úgy a világ dolgairól nem szoktunk beszélgetni, mert nem tudnak. Annyi a téma, hogy milyen volt a suli, mit együnk kb. Meg, hogy ha valami probléma van azt megbeszéljük persze, illetve nem csak próbálkozunk megbeszélni.
2016. jún. 28. 18:54
2/6 A kérdező kommentje:
A barátnőim és baráti köröm viszont zömében okos szóval ezért nem hülyültem meg teljesen.
2016. jún. 28. 18:56
3/6 anonim válasza:
Kezdj el különféle témáktól olvasni (akár itt a neten is rengeteg minderöl találsz infót) és idövel egyre több ismereted lesz.
4/6 anonim válasza:
Ha leérettségiztél nem vagy buta.Olvass,könyvtárba kell járni, keress olyan elfoglaltságot amiben jó vagy,fejleszd magad szigorúan.A fiukat válogasd meg,nyugodtan mondj nemet...várjon.
5/6 anonim válasza:
1 dolog a tanuláshoz butának lenni és egy másik az élethez.
A Te "butaságod" a fiatalságodból fakad, ami a mai fiatal lányoktól "elvárás".
A rokonoknak ne hagyd hogy dirigáljanak!
Ez az első lépés! Ne hagyd hogy a fiúk csak "d.gjanak"... Állj a sarkadra! Elvégre felnőtt vagy, van saját véleményed, van saját akaratod!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat :) Meg a biztató szavakat, segített.
2016. jún. 28. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!