Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt e már olyan, hogy babátok...

Volt e már olyan, hogy babátok vagy gyermeked balesetet szenvedett vagy akár életveszélyben is volt? Elmondanátok hogy történt?

Figyelt kérdés

ápr. 18. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat belenyult a becsapodo uvegajtoba. Jo par helyen elvagta magat korhaz es osszevartak. Sajnos nem vegeztek szep munkat. Meg ma is latszik...
ápr. 18. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Fél éves múlt és kapott egy durva vírusfertőzést. Egy hete tartott, hogy állandóan lázas lesz és egyik délután lázgörcse lett. Egyből hívtuk a mentőket mikor kiértek és adtak görcsoldót akkor múlt el neki a roham. Több mint 20 percig tartott. Nagyon félelmetes volt sosem láttam még ilyet, persze az ember olvas róla, de élőben egész más. A mentős meg a kezelőorvosa is mondta, hogy ez nem az enyhébb fajta lázgörcs volt. Utána 1,5 hétig kórházban voltunk, abból egy hétig lázas volt a fertőzés miatt. Nagyon kemény időszak volt.
ápr. 18. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Lányom három hetesen majdnem megfulladt.

Pont furdetesre készültünk, bukott, és hiába fordítottam oldalra, nem csurgott ki.

Már lilult amikor végre levegőt kapott.

Négy hónaposan tüdőgyulladást kapott( félre kezelte az orvos, nem vette észre, hogy tüdőgyulladása van. Egy másik orvos vette észre.)

Azonnal kórház, oxigénre kötötték. Másfél hétig voltunk bent

3 évesen szalmonella fertőzést kapott, de olyan durva volt, hogy vért kakilt már. Egy hét kórház.

8 évesen biciklivel nekiment a kerítésnek, kitört két foga( jó itt nem volt komoly a dolog, de amikor megláttam a vért azt hittem elajulok, rengeteg volt)

Fiamnak eddig még csak apró balesetei voltak, pup a homlokán, szája vérzett, mert ahogy leesett, megsértette a fogaval, ilyesmik. Ő meg eddig komolyabban beteg sem volt

ápr. 18. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

Hála Istennek mindegyik nagyon rossz, így betörte már állát-fejét, leesett innen-onnan, volt néhány durvább is, nekem az ragadt meg, amikor este hörgés a gyerekágyból ("hrrrrrrrr"). Hallani lehetett, hogy vmit ki akar hörögni.

Futás kórház, namármost vhogyan szerzett egy makeup szivacsot, és a felét le akarta nyelni, de félúton megakadt. A kórházban aztán kiszedték, addig hörgött, rúgkapált.

Ő cca 5 perc múlva aludt.

Az anyuka cca hajnali 4-ig bőgött, én addig vigasztaltam.

ápr. 19. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az öcsém mikor kisgyerek volt és nagynéném vigyázott rá beverte a fejét az ágykeret szélébe, ami nagyon éles volt. Elég közel volt a szeméhez. Volt nagy ijedség (egyébként anyám nem volt mérges, azt mondta megtörténk). Illetve a húgom elesett és agyrázkódást kapott a betonon, emlékszem hogy rángatózott, nagyon meg voltam ijedve.

Az enyémmel nem volt semmi komoly. Ilyen volt, hogy lefordult a kanapéról néhány hónaposan, de hát az megtörténik.

ápr. 19. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Elrágott vagy 5-6 db 3in1 mosokapszulát karácsony este. Nagyon megijedtünk, bevittük a gyermek toxikológiára de nem lett baja.
ápr. 19. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

"Hála Istennek mindegyik nagyon rossz, így betörte már állát-fejét, leesett innen-onnan, volt néhány durvább is"

Hát erre mondjuk nem lennék ilyen büszke.

ápr. 20. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!