Ti vesztek a gyereknek kínai áruházban cipőt?
Szia!
2 féle gyerek lábbelit veszek a kínaiban,
az egyik az elől vastag gumis tépőzáras cipő,az van rajta a bölcsiben az udvaron,enélkül 2 pár cipőt elmotorozna hetente,a másik a műanyag klumpa/papucs,ami tökéletes a játszótéren,mamáéknál a kertben,és a vizes helyeken(strand stb.)
Egyéb cipőket a deichmann-ban veszek neki.
egyetlen dolgon nem spórolok és a minőségből nem akarok leadni, az a cipő.
tehát nem.
Kínaiban is lehet kapni igazán jó minőségű, bőr cipőket. Csak az embernek tudni kell, hogy mit akarsz, és a megfelelő szempontok szerint választani.
Én úgy látom, hogy az agyonsztárolt márkás cipők sokszor pocsék, lábgyilkos minőségűek, de nem baj, mert a "gondos" anyuka baromi elégedett magával, mert tizenezrekért vett márkás cipőt a gyereknek. Csak épp a gyerek járni nem bír benne normálisan, és két hónap alatt tönkrevágja az ízületeit egy életre.
off: Megmosolyogtató, hogy valaki kiír egy 'igen vagy nem' kérdést és rögtön az első válasz után közli, hogy ő is az igennel ért egyet. Ettől kezdve az összes 'nem' válasz le van pontozva :)
on: Nem veszek a kínaiban cipőt. Számít, hogy mi van a lábán a gyerkőcnek. Ugyanúgy, ahogy nem kenem a bőrét akármivel, nem fürdetem akármivel és nem adok neki akármit enni.. de mindenki olyat, amiben megbízik. Szerintem nem kéne összekeverni (korábbi válaszoló) azokat, akik "villogni" akarnak a márkás cipőben azokkal, akiket érdekel, hogy a gyermekük miben teszi meg az első lépéseket. Nekem is van véleményem arról, hogy kit tudnék "gondos" anyukának nevezni, de nem szeméyeskedek.
És mégegy, azért ami a kínaiban jó minőségű és bőr, az sem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!