Ti vesztek a gyereknek kínai áruházban cipőt?
Kedves Kérdező!
Teljesen megértem, amit írtál. Ezzel egyáltalán nem vitatkozom. Van akinek nem futja drágább cipőre, ez van sajnos. Nekünk sincs sok, de szerencsére eddig tudtam ragaszkodni a cipő-kérdéshez. Persze minden vásárlás előtt nagy dilemma. Most a nyári szandállal vagyok így, de megpróbálom valahogy kiszorítani. Magamnak én sem szoktam venni semmit, csak a kicsinek.
Tudod, a mi első cipőnk télre esett éppen, ergo kiscsízma kellett és bizony 10 ezer felett volt. Én nem villogok vele, csak megnyugtat hogy jó "kezekben" volt a kicsi lába. Viszont kaptam olyantól "te nem vagy normáááális!" reakciót, akinek a gyereke tele van csillivilli csengő-bongó játékokkal és nem kettővel..szóval kinek mi a fontos.
De! ha ebben a helyzetben vagy, akkor nem értem, miért azzal kezded, hogy rosszul vagy attól, ha 1-2 éves gyereken márkás cipő van?! Ez félreérthető.
"Utolsó" válaszoló
:)
Én írtam a használt cipőt. Nem egyenlő nyilván a kínaival, csak leírtam hogy SEM kínaiban, SEM használt cipőt nem veszek. Legyen igenis márkás, strapabíró, és ne deformálja a lábát. És ha azért lettünk lepontozva mert megvesszük a márkás cipőt akkor legyen. Én ilyen alapon meg lepontozhatnám a kínai tábort, mégsem tettem... Imádom az ilyen ostoba tyúkpereket itt :))
Én írtam a használtra a választ és nem pontoztam senkit.
Ahol mi vesszük a cipőt (kínaiban) nem deformálja a lábat, mondom d.d step cipők is vannak.
Ha már itt tartunk, te is benne vagy az ostoba tyúkperben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!