Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti vesztek a gyereknek kínai...

Ti vesztek a gyereknek kínai áruházban cipőt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 19:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teljesen megértem, amit írtál. Ezzel egyáltalán nem vitatkozom. Van akinek nem futja drágább cipőre, ez van sajnos. Nekünk sincs sok, de szerencsére eddig tudtam ragaszkodni a cipő-kérdéshez. Persze minden vásárlás előtt nagy dilemma. Most a nyári szandállal vagyok így, de megpróbálom valahogy kiszorítani. Magamnak én sem szoktam venni semmit, csak a kicsinek.

Tudod, a mi első cipőnk télre esett éppen, ergo kiscsízma kellett és bizony 10 ezer felett volt. Én nem villogok vele, csak megnyugtat hogy jó "kezekben" volt a kicsi lába. Viszont kaptam olyantól "te nem vagy normáááális!" reakciót, akinek a gyereke tele van csillivilli csengő-bongó játékokkal és nem kettővel..szóval kinek mi a fontos.

De! ha ebben a helyzetben vagy, akkor nem értem, miért azzal kezded, hogy rosszul vagy attól, ha 1-2 éves gyereken márkás cipő van?! Ez félreérthető.

"Utolsó" válaszoló

2012. máj. 7. 13:14
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

:)

Én írtam a használt cipőt. Nem egyenlő nyilván a kínaival, csak leírtam hogy SEM kínaiban, SEM használt cipőt nem veszek. Legyen igenis márkás, strapabíró, és ne deformálja a lábát. És ha azért lettünk lepontozva mert megvesszük a márkás cipőt akkor legyen. Én ilyen alapon meg lepontozhatnám a kínai tábort, mégsem tettem... Imádom az ilyen ostoba tyúkpereket itt :))

2012. máj. 7. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Én írtam a használtra a választ és nem pontoztam senkit.

Ahol mi vesszük a cipőt (kínaiban) nem deformálja a lábat, mondom d.d step cipők is vannak.

Ha már itt tartunk, te is benne vagy az ostoba tyúkperben. :)

2012. máj. 7. 14:10
 24/24 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy a legrosszabb pontozásom is csak a félig hasznos volt.
2012. máj. 7. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!