Mit gondoltok erről a cikkről? Ti "sztárolnátok" a kis lányotokat?

válasza:

válasza:

válasza:Amíg néztem ezt a műsort arra kellett rájönnöm, hogy azért csinálják ezeket a cicoma versenyeket (azt hiszem így hívják, ha póthaj, smink stb kerül a gyerekre), mert bocsi a kifejezésért, de rohadt sok pénz van benne. 1 idétlen csilli villi kisruha 3-6e dollár+ a haj, a smink és egyéb szarok... na ezért nem fogják soha abbahagyni, mert sok gonosz ember szarrá keresi magát rajta. A lányok meg örülnek, ha így nézhetnek ki (1x látta a 4 évesem is és rögtön ő is így akart felöltözni) nekik móka, a szülők meg úgy hülyék ahogy vannak.
Mindig vannak olyanok akik más hülyeségéből gazdagodnak meg :x, volt olyan, hogy természetes szépségével indult egy kislány, de sehová nem jutott.
Viszont szerencsére szerintem ilyen verseny Mo-n nem igazán van...bár bevallom én a sima gyerekszépségversenyeket sem szeretem, mert a szépség főleg gyerekkorban olyan szubjektív és sok kislány csalódásként élheti meg, ha még a dobogóra se jutott fel...pedig szép, csak épp a szervezőknek más a zsánere.

válasza:

válasza:Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni a véleményem:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Barátnőim elhívtak discoba ami jővőhéten lesz. Barátnőm anyukája hozna haza.
20 éves múltam,a családomban sok kisgyerek van,köztük 3 éves kishúgom és 6 éves keresztlányom is.egészségtudományi karra jártam 2 évig,sok minden gyermekekhez (is) fűzödő tantárgyaim voltak. Pl. pedagógia,egészségnevelés,pszichológia,kommunikáció,elsősegély Jelentkezte...
Írjátok légyszi oda, hogy fiú, vagy lány. Hogyan oldjátok meg, hogy ne büntetésnek, vagy ilyesminek vegye?
26 hónapos lesz mikor megyek, mamival lesz akit megszokott és szeret. Ebben az évben 4 órás leszek, tehát 2,5 lesz mire 8 óráznom kell majd. Szerencsés vagyok, mert van munkám, de ez mégis annyira nehéz. Eddig mindig velem volt, most meg el kell szakadnunk egymástól....
Holnap este lesz a túra, az iskola szervezésében, de csakmost gondoltam bele... :S 10 km-t kell gyalogolniuk, de nem vagyok benne biztos, hogy a kislányom ezt le tudja gyalogolni. Hiába megyek vele én is, cipelni mégse tudom kilométereken keresztül... Mit csináljak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!