Kislánynak hosszú haj, vagy rövid haj?
Én ezzel teljesen ugyanígy voltam/vagyok, mint Te, kedves kérdező! Gyerekkoromban mindig rövid hajam volt, mert anyukám úgy gondolta, hogy az sokkal praktikusabb, nem kell vele annyit vesződni. Arra nem emlékszem, hogy fiúnak néztek volna miatta, de az tuti, hogy nagyon utáltam és már akkor megfogadtam, hogy ha valaha lányom lesz, hosszú haja lesz.
Ő már azóta 6 éves, hátközépig érő, gyönyörű, szőke haja van. :)) Egyszer vágtam neki rövidebbre, úgy 1 éves korában, azóta évente van 1-2 cm levágva az aljából. Nagyon lassan nő a haja, de most már szép hosszú. Szerencsére általában ő is szereti, mikor csinálom a haját, a hajmosással sincs gond. :)
Atyaég! a 7. válaszolónak jól láttam, hogy hat lánya van? Minden elismerésem!!!
Szóval kedves kérdező! Nekem óvodás korom végéig hosszú, derékig érő hajam volt. Aztán anyukám levágatta, ahogy elkezdődött az iskola. Akkor bubi frizkóm volt. Nem mondanám, hogy fiús, de így felnőttként visszanézegetem a képeket, és sírásra áll a szám...
Én szintén hosszú haj párti vagyok, tutibiztos, hogy a kislányomnak hosszú lesz a haja. Remélem, hogy az "én hajhagymáimat örökli", mert akkor vastag szálú és dús haja lesz.
9 vagyok,
Atyaég tééényleg 6 lánya van!!! :-))) Mekkora csoda lehet 6 gyerkőc...:-))
Én egy rövid hajas vagyok, de most meginogtattatok a válaszaitokkal...
Ezentúl csak korlátozottan vágatjuk a haját, és ha besűrűsödött, akkor megnövesztjük neki...
nekem is rövid volt annó, nem zavart, de látom, hogy itt nagyon sokaknak ez nagy problémát jelentett kiskorában, hát akkor ezt szeretném kiküszöbölni a lányomnál...:-)
14-es! Örülök, hogy így gondolkozol! Bár csak én anyukámnak is felnyitotta volna valaki a szemét! :D
15-ös, nagyon jó, hogy a lányod kezébe adod a döntést ilyen téren. Biztosan irígyli a többi lányka haját az oviban (ha ovis), és azért ő se akar kilógni a sorból. :D
Mondjuk lehet, hogy én is utáltam volna a csatokat (így is, mert mindig elvesztettem őket és szidást kaptam érte, ugyanígy a fülbevalóimat is), de hogy ne nekem kelljen a fiúkkal focizni, mert én "nem vagyok királylány", azért bármit megtettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!