Anyukák! Ti, hogy vagytok ezzel? (többi lent)
mert hol írta a válaszoló azt hogy egyedül van a gyerek kint az utcán???Honnan tudod hogy nincs kint vele anyuka???
Ez tipikus belekötés mert jól csinálja anyuka és nem kockul a tv előtt a gyereke hanem kint bandázik,felfedez,játszik,biciklizik,bogarászik a gyerek az utcán a tied meg bent poshad a tv előtt ebben a jó időben!
Az én 4 évesem és 15 hósom is egész nap kint van,VELÜK ÉN IS és jó ha napi 15-20 percet nézik a tv-t fürdés után,lefekvés előtt mert többre nem jut idő.
Ha meg már medencézős idő lesz akkor meg már tényleg csak aludni járunk be,van kint egy kis alsókonyhám tűzhellyel ott főzök és rájuk látok,kint eszünk stb.
Nem értem mi a rossz ebben?
Alig tudja becsalogatni az utcáról. Ez nem azt jelenti, hogy az egyik bent van a másik meg kint?
Az én gyerekem pont nem az, aki a tévé előtt kockul, ezt nem tudom, honnan veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!