Szerintetek normális, ha valaki ilyet enged meg a gyerekének?
Voltunk egy ismerősnél pár napja, de még mindig nem térek magamhoz. Nagyon szép házuk van, de van egy rész a falon ami a gyerek "rosszaság-fala": oda firkálhat bármivel, ragaszthat matricát, festhet, bármit csinálhat.
Miért enged ilyen valaki a gyerekének? Miért kell ennyire elkényeztetni, hagyni hogy ne legyenek szabályok?
Szerintem meg ez az arany középút a semmit sem szabad és a mindent dzabad között...anno nekem is csináltak a szobámban egy ilyen falat anyuék, és teljesen meg voltam vele elégedve, nem is firkáltam össze máshol a falat.
Amúgy azt hiszem lehet is direkt ilyen fehér tapétát venni, ami direkt gyerekszobába való és erre van kitalálva.
Semmj baj nincs ezzel...hagyva van, hogy a gyerek kibontakozzon, de mégis ésszerű keretek között. :)
On: persze, nekem is volt ilyen gyerekkoromban, és nálunk is van a gyereknek. Még mindig jobb, mint ahol a bútorokat matricázzák össze, és valahol azért ki kell élni magukat. Nem élhetnek csak szabályok szerint. Mond neked valamit az a szó, hogy gyerek?
Off: remélem, hogy nekem nincsenek ilyen ismerőseim, hogy miután etetem-itatom-fűtök rájuk a saját lakásomban, és használja a vécémet, azok után idejön és panaszkodik rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!