Tengerparton hány éves koráig lehet egy gyerek meztelenül?
naturista strandon nyaralunk
szal itt alap h meztelen mindenki :D
de abban a helyzetben egy 5éves még simán meztelenkedhet
(csak mondom ha rejted előtte azt ami neki természetes akkor simán gátlásokat építesz benne a jövőre - nem véletlen van ennyi gátlásos és prűd csaj és fiú )
van egy pszichiáter barátnő, hát ő olyanokat mesélt, hogy napokig nem bírtam aludni.
a héten is volt ez a 2 éves kislány a híradóban :(
eszembe nem jutna meztelenül hagyni a gyerekemet és ezt neki is megtanítottuk, elmondtuk neki az ő szintjén, hogy miért nem jó, persze a fertőzésekről is tud. nem is értem amúgy, nem félsz mikor pucér nunival leül a gyereked? tegnap éjjel meg ott döngették az éjszakai pillangókat :/
itthon persze a 6 évesem is szeret pucérkodni, ma is úgy pancsolt a medencében, de számunkra itt a határ
"csak mondom ha rejted előtte azt ami neki természetes akkor simán gátlásokat építesz benne a jövőre - nem véletlen van ennyi gátlásos és prűd csaj és fiú"
- Logikád alapján sokkal több gátlásos embernek kellene lenni, hiszen szinte mindenki azt tanulja, hogy fel kell öltözni.
De valószínűleg Te sem mondod azt a gyereknek, hogy mindig annyi ruhát hordjon, amennyi jól esik neki, hanem ha az utcán van, akkor felöltözteted. Ezt mi indokolja? Ilyenkor hová tűnk az elv, hogy ami természetes, azt ne takargassa?
"csak mondom ha rejted előtte azt ami neki természetes akkor simán gátlásokat építesz benne a jövőre - nem véletlen van ennyi gátlásos és prűd csaj és fiú "
Ne haragudj,hogy ezt írom.De ha a mi gyerekünk attól lesz prűd,mert nem szeretjük meztelenül strandoltatni nagy közönség előtt,hanem eltakarjuk a nemi szervét,akkor a te gyereked mi lesz???
Pont a múltkor a szoptatás kapcsán írta valaki,kicsit durva de igaz.A sz@rás is egy természetes dolog,mégse tárod nagy közönség elé,hanem egyedül intézed nem igaz??
Vagy kérdezz meg egy gyerek pszichológust arról,pont a múltkor olvastam Vekerdytől egy jó kis írást,egy 5-6 éves gyereknek már az is frusztráló ha felnőtt meztelent lát,és pont ettől lehet később problémája.És ezt nem én írom,tőlem okosabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!