Milyen ajándékot adtok az óvónőknek karácsonyra?
"Az a munkája hogy figyeljen a gyerekedre, ezért kapja a pénzt. Még szép hogy elvárom hogy ügyeljen a gyerekemre amíg én máshol robotolok."
Aha. De hogy fel lennel haborodva, ha valoban csak ezt csinalna....
Hihetetlen válaszok érkeztek...
Én nem vagyok gazdag, de van 3kisgyerekm, 2ovis, és minden évben adtunk kis apróságot az ovonéniknek és a dadusoknak karácsonykor - a szeretet ünnepén. Sőt a védőnőnek és a gyerekorvosnak is!! Mivel még sokat járunk sokszor találkozunk velük!
MI a fiaimmal tavaly kis mécsestartókat készítettünk, minimális ktg volt- és szépek lettek, mindenki örült neki!
Idén pedig horgoltam kis karácsonyfadíszeket, azt fogjuk adni! Ez is elég kis összegből kijött. És mégis egy kis figyelmessség. Ebben a rohanó (rohadó) világban, egy mosoly, egy köszönet sokat ér és jól esik!!
Nem várok érte hálát, vagy azt, hogy a gyerekemre jobban figyeljenek az oviban, nekem elég, hogy a gyerekeim szeretik az ovonéniket, és nekik is örömet okoz, hogy egy kis pici ajándékkal kellemes ünnepeket kivánhatnak nekik.
Nem értem miért kell ebbe a kis figyelmességbe ilyeneket belelátni! Komolyan hol tart már ez a világ??
sokan tényleg azt gondolják,hogy ez a dolga-igen ez valóban igy is van-de ezen felül még sok egyéb is,amiért lehet őket tisztelni-és nem seggnyalónak nevezni,aki ezt meg is teszi.szinte sajátomként szerettem őket,itthon is azon járt az agyam,mit kellene csinálni velük,hova vigyük őket-stb.ha baj volt én rohantam a kórházba velük-és szivem, lelkem beletettem a munkámba.tudod,ez nem ér véget azzal,hogy vigyázunk rájuk-sok egyéb dolog van,amiért jól tud esni karácsonykor egy kis "köszönöm"-és ez nem az ajándék nagyságától függ.
de ez az én véleményem-óvónőtől is függ-aki megkeseredett,-és nem szivesen jár munkába,azt érzik az apróságok.de mint a kérdező is irta,szeretik az óvónéniket.
sosem felejtem el,-pár napja dolgoztam,mikor egy kislány az anyukája rúzsát "csente" el nekem-és hozta,hogy máris mennyire szeret.ezeket nem felejti el az ember-pedig 18éve kezdtem-és a mai napig őrzök 1-2 kedves ajándékot regi gyerekektől-szóval miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!