A 4éves gyereket elengeditek az óvodával kirándulni? 20gyerekre 4felügyelővel, egész napra?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 09:23
2/20 anonim válasza:
4 éves már igen, csak kiscsoportban nem visszük a gyerekeket ilyen kirándulásokra.
3/20 anonim válasza:
Persze. Gondolom, nem az autópálya mellett fognak gyalogtúrázni vagy a Rám szakadéknál sziklát mászni. Nálunk ez úgy megy, hogy beszállnak a buszba az ovi előtt, bekötik magukat szépen és kiszállnak a célpontnál. Szóval semmi problémát nem látok ezzel. 20 gyerekre 4 felügyelő az tök jó arány.
5/20 anonim válasza:
Az óvódában feleennyi felügyelő / több gyerek van egész napra és akkor is szoktak pl. játszótérre vagy különórára menni, úgyhogy elengedném.
6/20 anonim válasza:
Tavaly mikor mini csoportos volt a lányom alig évesen, én is sokat agyaltam ezen, nagyon féltettem, hiszen egy nagy megyeszékhelyi állatkertbe mentek, ahol tömeg, nagy tér, stb. Ideges voltam amiatt, hogy mi lesz ha esetleg eltünik, vagy baja lesz, stb. Aztán elengedtem, mert nagyon vágyott. Én aznap tiszta ideg voltam, alig vártam már hogy délután legyen... És akkor leszállt a buszról fülig érő mosollyal, 2 napig hallgattuk az élménybeszámolókat. Nagyon jól érezte magát, és nem bántam meg hogy elengedtem. Annyit bőven megért az a pár órányi idegeskedés nekem.
Szerintem te is engedd el, bármennyire is aggódsz. Nem fogod utólag megbánni, mikor majd látod a gyereked boldogságát, és hallgatod a sok élménybeszámolót.
8/20 anonim válasza:
Nálunk középsőtől mennek/mehetnek a gyerekek nagyobb kirándulásra. Tavaly tőlünk 115 km-re mentek Poroszlóra az Öko-központba, idén Nyíregyházára mennek a Vadasparkba, ez közel 180 km. Szülő nem mehet, 50-60 gyerekre van 6-7 felügyelő. Ilyenkor jobban figyelnek maguk és egymásra a gyerekek, a pedagógusok is körültekintőek, így elengedem.
10/20 anonim válasza:
Ma mentek kirándulni, naná hogy beteg lett. Elengedtem volna, habár tuti végigaggódtam volna a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!