A 21 hónapos kisfiam állandóan szalad. Hogyan tudnám "lelassítani"?
5-ös behaltam ezen :D
kérdező, reménytelen ha határozottan fogod a kezét,akkor is elpucol? esetleg próbáld meg motorral vinni,én is most 22 hónapossal most kezdtem,hogy az utcánkban gyakorolja a motorozást (tud,csak éppen bagózik rám,hogy mikor merre is kéne menni és hol kéne megállni vele) de ha semmi sem segít legalább a napi mozgásod jól le van tudva :-)
A kismotor jó, de ha beindul, hogy fogod az utcán utolérni?
Mondjuk erre is van egy jó megoldás, én láttam olyat egyszer, hogy a kismotoron volt egy madzag, és a szülő fogta a végét :)
Kicsit nagyobbak már a gyerekeim (4 és 6 éves fiúk), velük úgy megyek "sétálni" a környékünkön (csendes külváros, alig van 1-2 autó), hogy a nagy biciklizik, a kicsi motorozik, én meg rollerrel megyek velük. Mindhárman nagyon élvezzük :)
Amikor még picik voltak, az utcán én megfogtam úgy a kezüket, hogy a csuklójukat is fogtam, és nem tudták kirángatni. Egy idő után megszokták, és nem próbálták rángatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!