Mit csináljak vele? Teljesen kikészíti a családot.
Acelszív! Kettonk kozott az a kulonbseg, hogy a szakmaban dolgozom mar jo ideje, rengeteg gyermeket vizsgalok es reszesitek terapiaban. Ehhez, hogy valaki ide eljusson tanul kb 11 evet.
Gyogyszert jo magam nem hasznalok, mert nem vagyok pszichiater. Viszont pontosan tudom, hogy mikor kell a gyermeket pszichiaterhez iranyitani, mert gyogyszeres kezelesre van szuksege. Azt is tudom, mi van abban az esetben, ha ez elmarad. Osszeeskuves elmeletek nem erdekelnek, csak a szakmailag hiteles informacio. Nekem hivatasom van, ami maximalis felelossegel jar, celom az, hogy segitsek. Ezert tanultam mar x evet es ezert kepzem folyamatosan magam tovabb. Te ezt el tudod mondani magadrol? Hany ev tanulas es szakmai tapasztalat van a hatad mogott? A levegobe beszelni, latatlanban diagnosztizálni, a szulot lebeszelni a szakorvos altal javasolt terapiarol, nem sok eszre vall, mar megbocsass!
23: Ezért kell hánynom a fajtádtól. Tudod a pszichés betegségek a legritkábban erednek valódi testi problémából. Ahogy a nevükben van azokat a betegségeket lelki okok váltják ki. Ergo: Azzal, hogy a testet bénítjátok drogokkal és pszichotikumokkal nem fogtok gyógyulást elérni.
Ha a számítógépen vírus van az ellen sem megoldás, ha összekaristoljuk a merevlemezt és lassítjuk a processzort.
Azzal, hogy beadtok neki egy csomó ritalint és zombivá változtattok egy addig élénk gyereket nem lesz megoldva a probléma.
De hát nektek nem is ez a célotok hanem az, hogy minél több pénzt bezsebeljetek a TB -től.
Érdekes módon az egész orvostudományban nincs még egy olyan terület, ahol annyi feljelentés születne durva visszaélések miatt, mint a pszichiátereknél.
A legnagyobb vicc az egészben, hogy a pszichiátria - mint a lélek tudománya - élből utasítja el a lélek létezését. Lásd Freud és Wundt írásait, amire az egész szeméthalom alapul.
Az is érdekes, hogy szakmájukban elismert pszichiáterek ismerték el, hogy a "tudomány" fennállásának 150 éve alatt egyetlen gyógyult esetet sem tudott felmutatni. Viszont ezrek haltak meg az embertelen bánásmód és a "kezelések" miatt.
Egy kis olvasnivaló. A legborzasztóbb az, hogy a sokkolások a mai napig zavartalanul folynak.
Szóval ne gyere nekem a 10 éveddel Inkább számolj el a lelkiismereteddel, hogy hány életet tettél tönkre a működésed alatt.
Nézz szembe a szakmáddal ha van hozzá elég bátorságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!