Ha bőven lenne tejed, tehát ez nem lenne akadály, meddig szoptatnál?
Figyelt kérdés
Légyszíves azt nem írja senki,hogy addig ameddig a pici igényli,mert biztos van mindenkinek egy olyan kor,ami felett azt mondja,hogy már nem,és én erre lennék kíváncsi.
És legyetek szívesek kultráltan,és nem lepontozgatni most az egyszer.Köszönöm előre is,és mindenkinek zöld kezet fogok adni választól függetlenül!
2012. ápr. 27. 13:06
11/31 anonim válasza:
Másfél éves koráig. Szerintem még addig elfogadható.
12/31 anonim válasza:
Max 1 évig akartam, de 10 hónap lett belőle. Tejem lett volna még, de már erőm nem volt hozzá, ha lepontoznak itt, ha nem. Mindkét gyerekemet 10 hónaposan elválasztottam, pedig bőven volt tejem.
13/31 anonim válasza:
Én nem gondolkodtam még ezen, de most úgy vagyok vele, hogy amîg szeretne, szopizzon. Nem tudom, hol húzzam meg a határt, majd eldől, de a hosszas szoptatással semmi bajom nincs. Most 9 hónapos és napi 5-6-szor szopizik, nem hinném, hogy hamar leválna rólam.
14/31 anonim válasza:
mikor nem volt gyerekem,azt gondoltam,h maximum egy éves koráig...Mikor megszületett,még mindig így gondoltam,most lesz egy éves,már nem így gondolom:)nem tudom,nálam olyan 2,5-3 évig simán mehet majd,de én is szeretném,h ő válasza el magát.
16/31 anonim válasza:
Kisfiam 1,5 éves korában éreztem úgy, hogy eddig és nem tovább, akkor el is választottam.
Kislányom születésekor úgy gondoltam, Őt sem fogom 1,5 évnél tovább, de ha lehet akkor 1 éves koráig csak. Jövő héten lesz 1 éves, múlt héten elválasztottam.
18/31 anonim válasza:
1 eves korig terveztem,3 es fel lett belole
19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 27. 22:09
20/31 sumergo válasza:
Egy éves koráig szeretném, ha a lányom még ragaszkodni fog hozzá, akkor is legkésőbb másfél évesen elválasztom. Tovább szerintem semmi értelme szoptatni. Sok értelme szerintem egy éves kor felett sincs, de ha ragaszkodni fog hozzá, akkor kap egy kis haladékot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!