Hogy reagálnátok a helyemben?
2 napja született meg a babám. Ügyeletes orvosnál és szülésznőnél szültem, mert a fogadott orvosom egy sürgősségi esethez került. 2 napig vajúdtam, sűrű, hosszú és rendszertelen fájásokkal,ebből 1 nap volt kórházi. Egy fiatal nyafka szülésznőt kaptam, de megkínzott rendesen... Valóban szükséges volt szerintetek 5 percenként, szétvetett lábbal egyik oldalamról a másikra fordulni és vissza? És ezt vagy 10 órán át! Mert hogy nagy a baba és magasan van, beakadt.. Kb 10 percenként nyúlt fel, szinte könyékig, egész nap! Majd jött az orvos és közli velem, mikor már teljesen ki voltam készülve a 2 napi fájásoktól, hogy forduljak négykézlábra! Már megmoccanni sem tudtam, nemhogy forgolódni! "De igen kismama forduljon csak meg és fájáskor kitapogatom a babát"! Szörnyen megalázva érzem magam, dühös vagyok és egy méregzsák! Majd közlik, hogy "jajj valami nem tetszik a baba szivecskéjének"! Akkor kiderült hogy igazából már 11 órája zöld a magzatvíz 😠😠 félvállról odaveti, hogy "ne pánikoljon anyuka kapott antibiotikumot".. Persze császár lett a vége. De most úgy tombolnak bennem az érzelmek, bőgni, ütni, vágni tudnék, hogy képesek így állat módjára bánni az emberekkel?! Császároztak volna meg sokkal hamarabb! Úgy aggódom, hogy baja lesz emiatt a lányomnak! 8/10/10 apgar, de nem sírt fel... Szopizni sem hajlandó, nem kapott pedig semmi cumisüveget, cumit, mégsem szív csak fuldoklik, fecskendővel adtam neki amit lefejtem... De azt mondják egészséges
Olyan mérges vagyok és megalázott😭
Önmagában a forgatás, mozgatás jó dolog, nekem segített. Itt a hangnem, a hozzáállás, a fájdalom fokozása a nagyon súlyos probléma. Mindenképp állj ki magadért utólag, ott abban a pillanatban szinte lehetetlen. Az ilyen emberek pont ezzel élnek vissza... 😑
Csak annyit jegyeznék meg hogy nagyon sok helyen vannak nagyon normális, lelkiismeretre igazi szülészeti dolgozók 🙏
Sajnálom hogy ez történt Veled 😞
MINDENKÉPPEN keress jogi segtítséget! Ha minden ilyen eset visszhangot kapna, akkor nem mernék ezt megtenni!
Nagyon sajnálom, ne hagyd annyiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!