Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Véleményeket várok a csornai...

Véleményeket várok a csornai Margit kórházról, és miket kell majd vinnem?

Figyelt kérdés

Bízom benne, hogy van valaki/vagytok , akik tudnak ebben segíteni. Az ottani körülményekre vagyok kíváncsi (nővérek, higiénia, orvosok, meddig kell bent maradni stb...), és miket kell vinnem saját részre, ill. a babának.

Előre is köszi: 33 hetes pocis

2008. nov. 25. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon meg vagyok elégedve. Augusztusban szültem. A dokik is nagyon rendesek, a szülésznők is meg a csecsemősök is. Nekem nagyon sokat segített, ahogy elmagyaráztak mindent, ha kérdeztem, a légzésnél is nagyon sokat segítettek. Kiabáltam is kicsit szülés alatt, de senki nem cseszett le miatta. Szombaton szültem, és szerdán mehettünk volna haza, de volt egy kis komplikáció, és így csak pénteken mehettünk haza. A babának csak 10 db eldobható pelenkát kellett bevinni, meg amikor jöttök haza, arra ruhát. Ott tartózkodáskor ők adnak neki ruhát. Magadnak tisztálkodószereket, hálóinget, törölközőt kell vinni. Célszerű tusoláshoz külön papucsot vinni, bár a higiéniai körülmények jók! Egyébként csornai vagy? Van választott orvosod? Remélem tudtam segíteni. Ha van kérdésed, még írj! Nem bizti, hogy azonnal írok, de megpróbálok sietni, ahogy a manócska engedi. Jó babavárást!

2008. nov. 25. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ:) Kapuvári vagyok, még nem fogadtam orvost, de majd 2 hét múlva ezt is megteszem. (Te csornai vagy kapuvári orvosnál szültél?) És te csornai vagy? Örülök, hogy normálisak a körülmények és ilyen segítőkészek. Jó neked, hogy már babázhatsz:) Félek nagyon a szüléstől...

Jó babázást!

2008. nov. 26. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne félj a szüléstől! Én is ott szültem, nagyon jó a vajúdó,kedvesek a nővérek,az orvosok. Nekem nem volt fogadott orvosom, és nagyon örülök neki, mert szerintem az tud jobban levezetni egy szülést, aki kipihenten ott van, nem az akit esetleg egy 12 órás ügyelet után rángatnak be, vagy épp az asszonyról száll le miattad.

Viszont a babával kapcsolatos dolgok felháborítóak. Nem engedték hogy 40 percnél tovább kint legyen velem, ha nem evett megetették, és a következő etetést is jóllakottan végigaludta, én meg fejhettem, mert nem tudtam felébreszteni. Amikor megkérdeztem miért etetik, azt mondta a csecsemős főnővér durván, hogy -mert különben már éhezne! Sírógörcsöt kaptam, hogy az én babám éhezik, bennem meg pang a tej. Szerintem ha van lehetőséged, a baba miatt menj Sopronba vagy Győrbe!

De sok sikert!!! És szép egészséges babát!!!

2008. nov. 26. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de marad Csorna. Bízom benne, hogy minden ok lesz:)
2008. nov. 26. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok! Kicsit késve. Nekem semmi gondom nem volt a csecsemősökkel sem, nagyon sokat segítettek. Első baba, úgyhogy rám is fért. A gyerek is mindig szépen evett. Csornai vagyok, és nekem a Polgár főorvos az orvosom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. De persze,ha nincs semmi gond, mindenki a saját dokiját dícséri. Te kihez jársz? Remélem még megkapod a reagálást!

Boldog babavárást! Szép szülést! Egyébként nem kell félni tőle, ott már úgysem arra fogsz gondolni. Nagyon jó lesz!

2008. nov. 27. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a nyugtató válaszaidat:) Én a Kerekes főorvoshoz járok, és őt szeretném megfogadni. Bízom benne, hogy minden rendben lesz:)

Sok boldogságot a babádhoz és jó egészséget kívánok!

2008. nov. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!