3-as fokú méglepény 36.-37. héten, kinek volt hasonló
tapasztalata? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 36+4, tehát a 37. hétben. 36+0 3-as fokú méhlepényt állapított meg nálam a doki. Következő NST-re és UH-ra csütörtökön megyek, tehát 36+6. A kisfiam farfekvéses, minden eddigi orvos szerint nem fog megfordulni, állítólag nagyon alacsonyan van, nem tudom. Én is azt érzem hogy nem fog, be van tervezve a császár 38+5-re. Én amúgyis császárral szerettem volna szülni. Viszont nagyon meg vagyok ijedve a méhlepény miatt, olvastam olyat is hogy van akinek ilyesmi miatt halva született a baba, stb. A doki mondta hogy csütörtökön meglátjuk előbbre hozzuk-e a szülést. Én nem szeretném megvárni hogy baj legyen, ne legyenek jók a véráramlások. Mindig be vagyok parázva amióta ezt tudom hogy mozog e eleget, bár azt érzem igen és hallgatom szívét is az is szépen ver. Így megpróbálom kibírni csütörtökig, de aztán szeretném megkérni a dokit nem vehetnénk e ki őt a 38. héten, azaz jövő héten. Mi a véleményetek? Tudom a szülés körül nagyon sok más hozzáállás van, én sajnos ilyen paramami vagyok, team császár, tudom ez megosztó… 🥺 Köszönöm a válaszokat!
A baba utoljára, azaz 4 napja 2800 gramm volt. Még annyi hogy nekem elég nagyok a fajdalmaim, fáj a lágyékom, folyton valahol szurkál, alig tudok enni a feje úgy nyom, meg fáj jobb oldalt a bordáknál. Egész nap csak fekszem a hűvös szobában a terhespárnámmal. 🥹 Ezt csak margóra írtam. Aki hasonló helyzetben van, kitartást!
jún. 30. 15:21
2/7 anonim válasza:
Szerint szülessen meg minél hamarabb. Nem jó kockáztatni, de csütörtökig már csak nem lesz baja. Én 36. hétre születtem 2500 g- al, tesóm 37 ben 3150 g al, én ápr 7 -re voltam kiírva és márc 11 én születtem, a tesóm aug 1 re és július 7 én született.
jún. 30. 15:38
3/7 anonim válasza:
Kérdezd meg nyugodtan, mindegy, hogy a 38. héten,
jún. 30. 16:26
4/7 anonim válasza:
Vagy 5 nappal utána születik.
jún. 30. 16:26
5/7 anonim válasza:
A császárt műtétnek hívják, nem szülésnek.
jún. 30. 17:19
6/7 anonim válasza:
Nekem a 30. héten volt 3- as a méhlepény. Gyógyszert is írtak fel rá plusz hetente onnantól nst uh.
39+1 re indítottak mert nem lett jó az nst.
Valahol akkoriban azt olvastam ( mert nagyon be voltam parázva én is) hogy onnantól hogy megállapítják hogy 3- as fokozat a méhlepény még kibír simán 6 hetet. Ezt egy orvos írta hasonló kérdés kapcsán.
Szóval helyedben nem paráznék azért te már a finishben vagy én meg gondolhatod csak a 30. Héten voltam.
jún. 30. 23:00
7/7 anonim válasza:
Mi történt végül Kérdező? Túl vagy a szülésen már? Hogyan történt, ha igen?
38 hetes kismama vagyok.
Kb 3 napja görcsöl alul a hasam, keményedik és a derekam is majd le szakad, de semmi rendszeresség nincs benne, inkább folyamatos fájdalomnak mondanám.
2 napja a hasam is megy.
Volt valaki hasonló helyzetbe? Ki meddig húzta? Nem sietetni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!