Második vagy többedik szülésnél ugyanolyan volt a fájás?
Én másfél hónap múlva szülöm a második babát és csak bízni tudok a könnyebb szülésben :)
Állj hozzá pozitívan, talán bejön! ;)
Könnyű szülést!
Nekem az elsőnél volt a legnehezebb. Talán az is beleszámított, hogy nem tudtam, mire számítsak, minden új volt. Aztán a másik 3 szülésnél már tudtam, mire számítsak, fel tudtam lelkileg is készülni a fájdalomra, a történésekre. Sokkal könnyebben viselte, a fájdalmat is. Az első szülés magától indult, de a doki, hogy gyorsítsa a dolgokat, burkot is repesztett... talán ez is rásegített, hogy annyira fájt..,. Szerencsére a másik 3szülésnél nem nyúlt bele a doki, hagyták, hogy minden menjen a maga ütemében..
Magára a fájdalomra nem emlékszem, de arra ige, hogy az elsőnél nagyon szenvedtem :) mondjuk, teljesen egyedül is hagytak (akkor még nem lehetett apával szülni). A többiekkel valahogy jobban bírtam,nem éreztem késztetést arra se, hogy kiabáljak :)
Amikor elkezdődtek a fájások, azt hittem, még csak jóslók, mert sokkal kegyetlenebbekre emlékeztem.
Ez volt 3 órán át, utána bedurvult, és sokkal, de sokkal jobban fájt, de szerencsére már csak 1 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!