Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már 3- 4 napja folyamatosan...

Már 3- 4 napja folyamatosan fájdogál, keményedik, görcsölget a pocim, de nincs benne rendszeresség! Szerintetek mikor indul be a szülés?

Figyelt kérdés
39+6 nap
2012. okt. 21. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sokára szülsz,és baba lesz ebből. HA fájásai lesznek,és rendeződik akkor irány a kórház
2012. okt. 21. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én 2 hete vagyok így a 3. babával. Már többször volt, hogy azon gondolkoztam indulni kéne, de mégsem.
2012. okt. 21. 12:21
 3/4 misty92 válasza:
szerintem majd akkor menj be mikor már tudod mérni mikor hány percenként vannak fájások!!! én végül 5 perces fájásokkal mentem be s 17 órán át valjúdtam,de örültem hogy bementünk mert hajnalban már majd meg vesztem,s tudtak adni fájdalomcsillapítót amitől elbóbiskoltam s enyhébbek lettek a fájások!!! szóval ha már 5 percesek mindenféleképpen menj be,lehet valjúdsz odabent is sokat de ott tudnak rajtad segíteni!!!
2012. okt. 21. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 39+6 naposan szültem a kicsi lányomat, napokkal előtte nekem is sokat fájt a hasam, és volt, hogy néha rendszereződött is. De nekem 4 nappal előtte elment a nyákdugó. Előbb-utóbb jönni fog az a baba.

Könnyű szülést!!!

2012. okt. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

37 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál már 1 újjnyira ki vagyok nyílva . Innentől mennyi még kb a szülésig az idő?

Meg lesz a 3 hét vagy hamarabb is jöhet? Mostantól akkor folyamatosan tágulok?

37 +4 kismama vagyok, normális dolog hogy baba folyamatosan nyomja fel magát?

Szinte már a mellem között van egy nagy és kemény dudor. Nem fáj, csak feszít. Tudnátok valamit mondani hogy ez minek a jele, vagy ez mindenkinél ilyen volt?

Egy hónap van még a szülésig, és keménynek érzem a hasam, nagyon sokszor, igazából majdnem folyamatosan. Ez jelenti, hogy hamarabb szülök?

Nem fáj, és nem olyan, mint amikor "megkeményedik", majd pihenés hatására megint puha, hanem csak folyamatosan kemény. Április végére vagyok kiírva, most tehát 36+3 napos vagyok.

Folyamatosan enyhe görcs? Vagy már csak ennyire rágörcsölök? 39h km

Már nagyon szeretnék megszülni :) csak ezen jár az agyam.

38 hetes vagyok. Mensi szerű görcsöt érzek folyamatosan egyre erősebben, de keményedés és összehúzódás nincs, és nincs rendszeresség a fájások közt....

Már tegnap is éreztem,de nem ilyen nagyon.És mindig azt érzem hogy pisilni kell nagyon,és közben meg alig pisilek.Első babás vagyok.Köszi a válaszokat

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!