Már 3- 4 napja folyamatosan fájdogál, keményedik, görcsölget a pocim, de nincs benne rendszeresség! Szerintetek mikor indul be a szülés?

válasza:

válasza:

válasza:Szia! Én 39+6 naposan szültem a kicsi lányomat, napokkal előtte nekem is sokat fájt a hasam, és volt, hogy néha rendszereződött is. De nekem 4 nappal előtte elment a nyákdugó. Előbb-utóbb jönni fog az a baba.
Könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Meg lesz a 3 hét vagy hamarabb is jöhet? Mostantól akkor folyamatosan tágulok?
Szinte már a mellem között van egy nagy és kemény dudor. Nem fáj, csak feszít. Tudnátok valamit mondani hogy ez minek a jele, vagy ez mindenkinél ilyen volt?
Nem fáj, és nem olyan, mint amikor "megkeményedik", majd pihenés hatására megint puha, hanem csak folyamatosan kemény. Április végére vagyok kiírva, most tehát 36+3 napos vagyok.
Már nagyon szeretnék megszülni :) csak ezen jár az agyam.
Már tegnap is éreztem,de nem ilyen nagyon.És mindig azt érzem hogy pisilni kell nagyon,és közben meg alig pisilek.Első babás vagyok.Köszi a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!