Szülés utáni tág hüvely lesz még valaha szűk?

válasza:

válasza:Hát nem tudom....
Én már fél éve szültem, mi mondjuk 7 hét után voltunk együtt, de a férjem szerint semmi különbség nincs.
(nyilván van valamennyi, hiszen mégiscsak...)

válasza:Érdekes, hogy az első szülésem után én is ezt éreztem. Majdnem egy év kellett - kevés intim tornával - hogy hasonló legyen, mint előtte. Ráadásul sokszor volt fájdalmas is az együttlét.
A másodiknál már a 6. hét után az első együttlét fájdalommentes volt, és megfelelően szűk voltam. 6 hónappal a szülés után is remek a szexuális életünk.
Nem tudom, mitől függ, nekem így jött össze.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem adottság kérdése is, de vannak különböző gyakorlatok, amivel tudod erősíteni. A Kriston féle a legjobb, ez tény.
6 hét után még nem kell elkeseredni. Én minden nap tornáztatom, érződik a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Ha gátmetszenek utánna a doki hogy varrja össze, teljesen belát, és be tud nyúlni addig , hogy össze varrja?
Tegnap szültem meg a kisfiam (első gyerek). 10 perces szülés volt az orvos sem ért be. Éjjel 2.15, rendszertelen fájások (20-15-10) után 5.30 tol 5 majd 5.45 töl 2 perces fájások.akkor értünk be.6 kor szülőszoba,6.10re kint volt a babám.rá is ragasztották a ”...
40 éves vagyok,első babámmal nem vajúdtam,fájásaim voltak,de nem nagyon éreztem,a vajúdás teljesen kimaradt,nagyon szerettem volna elkerülni a hüvelyi szülést,mert attól féltem,hogy korom miatt hüvelyem kitágul,babám az utolsó napokban,hol faros volt,hol a keze volt a...
3 és fél hete szültem hüvelyi úton az első babámat. A kitolási szak nagyon elhúzódott, másfél óra volt és megrekedt egy időre a szülőcsatornában a babám. Vágtak, nem szakadtam. Tegnap este a párom megnézte a gátsebem, ami nagyon szép lett, azonban azt mondta, hogy a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!