Van olyan kismama aki nemrég szült nyíregyházán Péli Toóth Judit drnőnél? Mik a tapasztalatai? Mennyit kér a szülésért? (Van konkrét tarifája természetes ill. császáros szülés esetén? )
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 17:25
1/2 anonim válasza:
Nem,én nem ott szültem. De egy ismerősöm igen,és sok jót hallottam tőle.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia,tudnád részletezni, hogy mi az a sok jó?
2014. jan. 4. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Rövidlátó kismama szülését befolyásolja az erős szemromlás? Azt olvastam, hogy bizonyos dioptria felett veszélyes lehet a természetes szülés, mert...
Aggódom, mert már a 2,5 mínuszos szemüvegemmel is rosszul látok. Megyek szemészetre mindenképp, csak a nőgyógyásznak is gondolom be kéne számolnom a szemem romlásáról. Van valakinek esetleg személyes tapasztalata erről?
Epilepsziás vagyok és 33 hetes kismama vagyok! Valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata?
Természetes szülést szeretnék, de aggódok hogy szülés közben rohamom lehet.
Van itt olyan anyuka, kismama, aki nem szülhet természetes úton a szeme miatt? Tehát a szemészeten mondták meg neki? Milyen probléma volt a szemmel,...
és ilyenkor meg van az időpont a császárhoz,vagy amikor beindul a szülés?
16 hetes kismama vagyok.12 éves korom óta migrénes vagyok, most 27 vagyok. Hogy szerintetek a migrén kizárja-e a természetes szülést? A migrénesek...
12 hetes korig migrénes voltam, most jobb.
Mennyire gyakori, hogy természetes szülés közben a kismama bekakil?
Ma olvastam egy könyvet és teljesen ledöbbentett, hogy nyomás közben még azoknál is gyakori a székelés, akik kapnak előtte beöntést. És hogy ez nem szabad, hogy gátoljon a nyomásban, nem szabad ezzel foglalkozni. Én biztos elsüllyednék ha érezném, hogy mi történt...
Spina bifidával szült már kismama természetes úton?
Hallottatok ilyenről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!