Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruáció előtti fura...

A menstruáció előtti fura szurkálás az mensi vagy baba lesz?

Figyelt kérdés

Ovuláció után vagyok 11 nappal. Mensit jelez a szurkálás?

Kb. 3 napom van még a mensimig.

2011. júl. 3. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azota? Milyen volt a szules?
2018. jún. 1. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Minden rendben van, egészséges kislányom született aki mindjárt másfél éves lesz. :) A szülés az nagyon nehéz volt, nem tágultam és ezért császár lett belőle. A császár nekem megváltás volt, hamar felépültem belőle.

Azóta ismét terhes lettem. :) Most pedig kisfiam lesz és megint közel vagyok a szüléshez, a 28. hétben járok már.

Szóval ez a második babám 4 hónap alatt összejött, nem kellett rá sokat várni - bizom benne hogy ő is egészséges lesz, és akkor ez igy kerek, ennek igy kell lennie!

És abban is bizom hogy amikor eljön az idő azonnal megcsászároznak és újra ilyen szerencsésen felépülök belőle mint a lányommal.

2018. jún. 2. 20:08
 13/13 Husevo virag válasza:
Kedves kérdező, mondj nekem valami biztatot. Ugy vagyok, mint Te, a kiiras napjan. Ket gyermekem van, de a férjemmel szeretnénk kozoset. Egy mar itt hagyott minket márciusban. Azota nem jon, pedig kivizsgaltak, a korom csak a gond, mas nem. Annyira szeretném es ugy el vagyok keseredve. Altalaban 25-27 napra jon, azaz legkesobb szombaton. De mar erzem a hasszurkat.... Sirnom kell.
2019. júl. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!