Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy buta kérdés, de...

Lehet, hogy buta kérdés, de tényleg érdekel. Ha esetleg ikerterhesség áll fenn (lombik vagy inszem miatt), akkor a hcg szint lehet magasabb? Vagy ilyenkor is ugyanannyi a hcg?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Magasabb:)
2011. nov. 18. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:
húúúúú.... na most már tuti nem bírom ki hétfőig... :D :D Teljesen meg vagyok kergülve, mert hétfőn kell menni dokihoz, de úgy feszül a mellem, hogy majd megőrülök. Pedig megfogadtam, hogy nem fogok előre tesztelni... de úgysem bírom ki. :) :D
2011. nov. 18. 16:57
 3/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Sokkal előbb akkor sem érdemes tesztelni, mert gyorsabban növekszik ugyan a HCG, de ugyanakkor kezd termelődni, a beágyazódástól. Ráadásul nem mindenkinek termelődik egyformán, lehet, hogy egy ikres kismamának alacsonyabb a HCG szintje, mint egy normál terhes kismamának. Annyit hallottam erről valahol konkrétabban, hogy 14. dpo-n 1000 fölötti HCG erősen gyanús ikrekre. :-)

2011. nov. 18. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Közben meggyőztem magam, hogy hétfőig nem tesztelek. Derüljön ki ott, a meddőségiben, az legalább biztos. De iszonyú nehéz nem ezen agyalni egész nap... :D

Köszönöm a válaszokat. :)

2011. nov. 18. 19:01
 5/8 anonim válasza:

Szia.

nekem az ET+11 napon már 311 volt a HCG értékem...erre már azt mondta a dokim, hogy valószínű az ikerterhesség...

Egy másik lánynak, akivel ugyanazon a napon volt a punkció és ET, neki 130 körül volt és csak 1 babája volt, lett.

Igen, szerintem magasabb a HCG érték ikerterhességnél, de kérdezz rá a dokinál.

A 6-8 hetes UH-on már amúgy látszik a 2 petezsák, és akár már a szívhang is.

Ikres anyuka

2011. nov. 28. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled kedves kérdező? Hány baba van végül?
2011. dec. 9. 18:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Sajnos megjött, nem sikerült az inszem, most még egy hét a következő eredményig... :)

2011. dec. 11. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Sikerült?

2011. dec. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Kaálisok-első konzultáció? És még pár kérdés.!

A párotok is ment vagy csak egyedül mentetek????Vittétek gondolom a leleteket..és még mit????Fél évnél régebbi leletet tényleg nem fogadnak el??Csak a HSGt? És mégegy tényleg nem fogadnak el hálapénzt ott???

Jár még a lombik kezelés alatti védelem a munkahelyen, vagy ezt meszüntették?

Én már nem tudom követni a Munka Tv.könyvének változásait... :(

Ha ugy jött meg hogy csak barnás inkább, akkor még lehetek terhes? Tudom lehet hülye kérdés.

szerdán megjött,akkor tettem be tampont,más nem volt itthon.és amikor kicseréltem,nem nagyon volt olyan,és csak barnás.másnap d.u.-tol használtam betétet,az alig volt olyan,és az is szintén barnás.furcsáltam is.mert jobban megszokott lenni.főleg aznap szokott amikor...

Terhességi teszt csík kérdés. Szürkéből lehet később rózsaszín?

Mára nem várom, és reggeli vizeletből végzett teszten a 2. csík szürkés volt.

Erre a kérdésre Inkább olyanok írjanak akinek már sikerült egy-vagy többszöri alkalommal lombik program. Szóval a következő lenne a kérdés? Kinek...

Már elég régen próbálkozunk és még mindig nem jött össze a baba.Pl:Bp-en a Meddőségi központban 3-alkalommal.De most egy időre abba hagytuk mert a segitség is elfogyott, most szeretnénk újból megpróbálni ezért kérem a segítséget.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!