Mit kéne csinálnom, hogy ne kelljen sokat várnunk a gyermek áldásra? Van valami bevett praktika?
Nem kell kemény edzés, a fogyózás pedig a sport melletti egészséges táplálkozást jelenti.
Tehát elkerülhetetlenül fogyni fogsz, ha elkezdesz edzeni, hiszen írod, hogy egészségesen táplálkozol.
13. vagyok
én dohányoztam, amíg meg nem tudtam, h babám van, napi 1-2-3 kávét ittam meg, mikor hogy, de kávémentes napom szinte sosem volt. a párom is dohányos sajnos, még erősebben mint én, és folyamatosan kávézik, emellett szinte csak édességeken él, ami nagyon egészségtelen, de sajnos nem tudok mit csinálni. viszont mellette jó kondiban van, sportol, egy gramm zsír nincs rajta. én mondjuk nagyon kiegyensúlyozottan étkezem, jógázgattam is, de azért nem sportoltam soha olyan intenzíven, mint ő, viszont alkatilag vékony, izmos vagyok. ilyen körülmények között érkezett a baba úgy, h még védekeztünk is, mert akkor akartunk babust, amikor a 25 nm-ből nagyobb lakásba tudunk költözni. nem várta meg, de most miatta úgyis költözünk :)
szóval ne aggódj és ne görcsölj rá, jönni fog hozzátok is. én azt mondanám, h ne változtass olyan sokat már rögtön az elején, mert attól csak befeszülsz. eleinte adj esélyt annak, h éled az életed és közben nem védekeztek. ha huzamosabb ideig nem sikerül, akkor érdemes elővenni néhány praktikát. de addig take it easy :)
Akkor mégsem olyan jó az étrended.
Vagy túl sokat eszel.
18.
van ebben valami, heti 5 alkalom intenzív edzéstől olvadnia kellene a kilóknak, de ez más kérdés szerintem. ettől még teherbe lehet esni, a fogantatás nem csak a hozzám hasonló 45-50 kilósok kiváltásga. ne sulykoljuk ezt a kérdezőnek, mert ez egész egyszerűen nem igaz. az alak, az ideális súly pedig genetika, igenis vannak eleve husibb emberek, ez ugyanúgy lehet szexi és nőies, meg csinos is. azt se felejtsd el, h régebben a telt, gömbölyded női test épp a termékenység jelképe volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!