9 hete szültem,de nem vártuk meg a 6 hetet a párommal.
Mint vetélésnél sem. Vetélésem után 2 hétre terhes lettem. Akkor 3 teszt negatív volt a 3.hónapig. Most 4 teszt negatív. De kb szülés után a 6. héten 2 napig barnás rózsaszínes folyásom volt. Most észre vettem hogy kemény a hasam alul.Mi lehet ez?
Megjött már a menzeszed? Esetleg lőhetnél pár nap múlva egy tesztet.
2014. máj. 12. 14:21
2/11 anonim válasza:
Szerintem meg el kéne menni dokihoz ilyen panaszokkal.
2014. máj. 12. 14:30
3/11 A kérdező kommentje:
Nem nem jött meg ahogy vetélésem után se. És még is terhes lettem akkor. Reggeli hányingerem van,de nem jön semmi. Dokihoz nagyon sokat kell várnom 2 hete kértem idő pontot és még két hét mire fogad:/4 tesztem negatív utoljára 2 hete teszteltem.
2014. máj. 12. 14:38
4/11 anonim válasza:
Igen, terhes lettél akkor, mivel a menstruációt ovuláció előzi meg. Így nem csodálnám, ha valóban most is terhes lennél. El kellene menned orvoshoz, mert bármi lehet. De miért nem védekeztek?
2014. máj. 12. 14:57
5/11 anonim válasza:
voltam én is igy....szoptattam.... igaz az én babám már 1éves volt, terhességi tüneteim jelentkeztek,tesztek negativ meg negativat mutattak majd a 2.várható mensi körül lett pozitiv.Gyógyszerészem mondta,hogy lehet a szoptatási hormonok miatt mutatott később erős pozitivat.(4.terheségem volt)
2014. máj. 12. 14:58
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor beágyazodásim volt??:-O Hát megyek dokihoz de csak 2 hét múlva fogad. Azért nem védekeztünk mert én még szeretnék egy kis tesót neki,csak nem gondoltam,hogy ilyen hamar össze jön.Mikor teszteljek akkor???
2014. máj. 12. 16:17
7/11 anonim válasza:
Nem akarok beleokoskodni, mert nincs közöm hozzá, de ugye tudod, hogy nagyon megterhel a szervezetet,ha ilyen hamar teherbe esel? 9 hónap kell szülés után, a regenerálódásra.
Persze ki lehet hordani gond nélkül is,csak sajnos sok ismerősöm vesztette el emiatt a 2. babát, volt aki félidőben.
2014. máj. 12. 16:41
8/11 A kérdező kommentje:
Hát igazad van biztos. Én sem gondoltam hogy ilyen hamar baba lesz..De elvettetni nem fogom. Majd gyakran járok dokihoz. Nálunk sajnos már 4 pici el ment. a második terhességem iker terhesség volt. ÉS mint később ki derült azért mentek el mert ellenanyagot termeltem. Remélem meg marad és ki tudom hordani. A méhem azonnal össze húzódót szülés után. A doki meg is lepődött.
2014. máj. 12. 17:01
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes!
Èn is extra gyorsan regeneralódtam szülés utàn,és már a 6.héten beállt a ciklusom és pontosan 27napra jött meg mindig utàna is.
A hasad lehet attól feszesebb,ahogy a méhed húzódik ossze(az nem megy 1-2nap alatt..)
A rózsaszínes folyas 1-2napig normális dolog bármikor szülés utan,sőt van akinek az elso 1-2 menstruacioja is csak ilyen.
Biztosan jobb lenne,ha még nem most jönne a baba,ahogy előttem is írtàk eléggé megterhelő lenne a szervezetednek..
2014. máj. 12. 20:51
10/11 anonim válasza:
Megértem,hogy nem vetetnétek el, hisz amúgy is szeretnétek tesót :) Csak biztos nem lesz (ha terhes vagy) könnyű egy újszülöttet ellátni, meg kihordani egy újabb terhességet. Főleg ha valamilyen okból veszélyeztetett lennél, és ágynyugalomra lenne szükség. (Ne legyen így!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!