Bízhatok még a pozitív tesztben, ha a menzesz elmaradásának első napján (tegnap) lett egy negatív tesztem, viszont azóta sem jött meg?
Kérdező! nekem ma kellene megjönnie..teszteltem, mert sokan írták, hogy nemvárt előtt x nappal kimutatta a babát.
Nekem eddig negativ :( ilyenkor szokásos mensi tüneteim azonban nincsenek. Nem fáj a derekam, de a mellem igen (eddig mensikor soha nem fájt) szóval reménykedjünk
Utolsó vagyok: csináltam x-epilt, hcg-line-t, corax-ot...de mind negativ
Abban reménykedem, hogy még nem termel elég hcg-t a szervezetem. Nem tudom már mit gondoljak. Remélem nem jön meg, és akkor lehet tesztelek holnap is
Szorítok neked is :)
nekem a pozi ovu teszt és aktus után a 7. napon jobb oldali hasszúrásom volt, 10.naptól haspuffadás, 13. napon teszteltem negatívat, el is vetettem magamban a dolgot teljesen hogy baba lenne. nem foglalkoztam utána vele, mert nem vettem akkor még komolyan a baba dolgot és össze vissza hosszúságúak voltak a ciklusaim (hol 21 hol 36). aztán a 17.napon kezdődött a mindjárt megjön érzés, betettem a betétet is stb, de nem jött..másnap sem, komolyan nem értettem mi van, mivel akkoribban nekem fogalmam sem volt még a terhes tünetekről stb. vártam vártam, aztán gondoltam csinálok már még egyet miért nem jön meg és ez lett belőle:
azóta már megszületett és 19 hónapos. most éppen a kistestvérről szeretnénk ilyen hírt/tesztet kapni!remélem hamarosan büszkélkedhetek vele!:-)
Szóval sok sikert, még bármi lehet:-) látod nekem milyen későn mutatta ki..
Mi újság kedves Kérdező?
nekem ma 3. napja késik, amúgy mindig pontosan jött meg. Max 1!! napot késett, soha többet. A ma reggeli tesztem is negativ szóval reménykedem, hogy úgy leszek én is, mint a 6-os válaszoló...az a válasz ad nekem reményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!